↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Asiakaspalvelija rautaisella työkokemuksella

  • Aikaansaava – monet langat pysyy käsissä

  • Hymyilee paljon

Minni Multamäki

Toimistotyön #SuperAssari

Olen Assari isolla A:lla – asiakaspalveluhenkinen ja aina valmiina auttamaan. Lähes koko työurani olen tehnyt asiakaspalvelutyötä assistentin roolissa myynnin, ostojen tai toimistotyön parissa.

Olen toiminut niin IT-alalla myynnin taustajoukoissa, terveydenhuoltoalalla kuin myös talviurheiluvälineiden maahantuonnissa ostotiimin assarina. Dynaaminen ja kehittyvä tiimi saa minut loistamaan. Parasta osaamistani pääsen näyttämään vaikuttaessani taustalla ja edistämällä tuellani muiden onnistumisia. Erityiskiitosta aiemmista tehtävistäni asiakaspalvelutyössä puhelimitse ja kasvotusten olen saanut tavastani työskennellä sekä asiakaskohtaamisten hoitamisesta ystävällisesti, asiallisesti ja tehokkaasti asioita aikaansaaden.

Langat pysyvät käsissäni myös kotona, jossa häärään uusioperheen ja harrastuksena nelijalkaisten karvaisten kavereiden kanssa. Koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntäni.

Nautin tiimityöskentelystä, mutta sen ohella hoidan myös itsenäiset työtehtävät rautaisella ammattitaidolla. En karsasta rutiineja vaan päinvastoin nautin niistä – ne luovat päivästä mielestäni täydellisen!

Äidinkieleni on suomi, ja lisäksi minulta taittuu englanniksi työskentely.

#Supervoimat

Asiakaspalvelija rautaisella työkokemuksella

Aikaansaava – monet langat pysyy käsissä

Hymyilee paljon

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7