Ninna Nuppulinna

Henkilökohtainen Ja Johdon #SuperAssari

Moikka! Olen iloinen ja aurinkoinen Auttaja-assari. Olen tehnyt erilaisia assistentin tehtäviä jo yli 30 vuotta ja rakastan niitä edelleen. Tämä on siis unelma-ammattini! Assarin töitä olen tehnyt niin Contact Centereissä kuin insinööri- ja konsulttiyrityksissä. Sopeudun hyvin erilaisiin työympäristöihin. Erilaiset organisointi- ja tapahtumajärjestelyt ovat minulle mieluisia, mutta kaikki muukin toimistoon liittyvät tehtävät ovat minun juttuni. Tärkein asia kuitenkin minulle ovat ihmiset ja heidän auttamisensa.

Puhun sujuvasti suomea, englantia ja turkkia. Espanjan kielen haluaisin vielä oppia kunnolla, sillä pidän matkustamisesta ja ainakin kerran vuodessa käyn Espanjassa. Rakastan matkustamista ja matkustan ulkomaille mahdollisuuksien mukaan. Siellä pääsen irti arjesta ja rentoudun, vaikka kiertelenkin uusissa paikoissa paljon. Haluan oppia uusista paikoista ja kulttuureista. Kun en matkusta, harrastamme mieheni kanssa asuntojen remontointia: hän remontoi ja minä suunnittelen ja sisustan.

#Supervoimat

Erinomainen erilaisten ihmisten kanssa

Mahtavat organisointikyvyt

Saa asioita järjestymään olemalla oma iloinen itsensä

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!