↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Erinomainen erilaisten ihmisten kanssa

  • Mahtavat organisointikyvyt

  • Saa asioita järjestymään olemalla oma iloinen itsensä

Ninna Nuppulinna

Henkilökohtainen ja johdon #SuperAssari

Moikka! Olen iloinen ja aurinkoinen Auttaja-assari. Olen tehnyt erilaisia assistentin tehtäviä jo yli 30 vuotta ja rakastan niitä edelleen. Tämä on siis unelma-ammattini! Assarin töitä olen tehnyt niin Contact Centereissä kuin insinööri- ja konsulttiyrityksissä. Sopeudun hyvin erilaisiin työympäristöihin. Erilaiset organisointi- ja tapahtumajärjestelyt ovat minulle mieluisia, mutta kaikki muukin toimistoon liittyvät tehtävät ovat minun juttuni. Tärkein asia kuitenkin minulle ovat ihmiset ja heidän auttamisensa.

Puhun sujuvasti suomea, englantia ja turkkia. Espanjan kielen haluaisin vielä oppia kunnolla, sillä pidän matkustamisesta ja ainakin kerran vuodessa käyn Espanjassa. Rakastan matkustamista ja matkustan ulkomaille mahdollisuuksien mukaan. Siellä pääsen irti arjesta ja rentoudun, vaikka kiertelenkin uusissa paikoissa paljon. Haluan oppia uusista paikoista ja kulttuureista. Kun en matkusta, harrastamme mieheni kanssa asuntojen remontointia: hän remontoi ja minä suunnittelen ja sisustan.

#Supervoimat

Erinomainen erilaisten ihmisten kanssa

Mahtavat organisointikyvyt

Saa asioita järjestymään olemalla oma iloinen itsensä

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7