↩ Kaikki #SuperAssarit
Wannado Superassarit Paula Lindvall
  • Kokonaiskuvan hallitseva projektipäällikkö ja koordinaattori, joka järjestää salamana oikeat tekijät oikeisiin hommiin sekä kääntää asiat sujuvasti selkokielelle

  • IT-ratkaisujen parissa viihtyvä ohjelmien soveltaja, ohjeiden laatija ja sparraaja

  • Tiimipeluri, jonka tiimitaidot ovat karttuneet työyhteisön lisäksi jalkapallokentällä

Paula Lindvall

Project & IT Manager

Kaipaako projektisi, prosessisi tai tapahtumasi koordinointia? Olen kokenut projektipäällikkö ja toimin johdon apuna pitäen huolta, että asiat järjestyvät tehokkaasti ja tuloksellisesti. Organisoin asiat kaaoksenkin keskellä ajallaan maaliin pitäen tavoitteet kirkkaana mielessäni. Vahvuuksiani ovat erityisesti kokonaiskuvan hallitseminen, ohjeiden laadinta, sparraus ja tiiminveto. Taustalta löytyy pitkä IT-tuki-, myynti- ja asiakaspalvelu- sekä tiiminveto- ja päällikkökokemus. 

Nautin tietoteknisten haasteiden ja erilaisten ohjelmistojen äärellä vaikuttamisesta – ohjelmatestaaminen ja ohjelmien soveltaminen erilaisiin tarpeisiin kuuluvat lemppareihini. Kärsivällisyyteni riittää ohjeistamaan asiat selkeästi muille, kunnes kaikki prosessien kiemurat ja solmut ovat varmasti auenneet. Mietin asioita kaikista mahdollisista näkökulmista löytääkseni varmasti kaikista tarkoituksenmukaisimman ratkaisun.

Kirjoitan sujuvasti erilaisia asiatekstejä ja ohjeita sekä työskentelen enemmän kuin mielelläni vaihtelevissa tilanteissa – suomeksi ja englanniksi. Olen innokas monitekijä, eli tartun epäröimättä kaikenlaisiin koordinointitehtäviin projektinhallinnallisista ja tietoteknisistä kokonaisuuksista asiakaspalvelu- ja tapahtumatehtäviin! Ota yhteyttä – otan haasteen kuin haasteen vastaan ja koordinoin juuri sinulle parhaiten toimivan paketin kasaan!

#Supervoimat

Kokonaiskuvan hallitseva projektipäällikkö ja koordinaattori, joka järjestää salamana oikeat tekijät oikeisiin hommiin sekä kääntää asiat sujuvasti selkokielelle

IT-ratkaisujen parissa viihtyvä ohjelmien soveltaja, ohjeiden laatija ja sparraaja

Tiimipeluri, jonka tiimitaidot ovat karttuneet työyhteisön lisäksi jalkapallokentällä

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7