↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Energisyys

  • Tehokkuus

  • Aurinkoisuus

Pinja Luukkonen

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Moikka! Olen Pinja ja olen 20-vuotias. Olen kotoisin Tampereelta, ja muutin Torreviejaan, Espanjaan vuoden 2022 tammikuussa. Työkokemusta minulla on asiakaspalvelusta ja myynnistä. Olen aina tykännyt todella paljon asiakaspalvelusta, minkä vuoksi hain myös Wannadolle! Tulen hyvälle mielelle kun saan palvella asiakasta, joka on myös tyytyväinen saamaansa palveluun.

Valmistuin merkonomiksi Tampereen seudun ammattiopistosta vuonna 2020. Kielitaitoni on kehittynyt asiakaspalvelutyössä ja Espanjaan muuton myötä. Äidinkieleni on suomi ja englanniksi osaan perusasiat. Olen saanut rohkeutta puhua enemmän englantia, mikä on helpottanut paljon arkea ja työtä. Vapaa-ajallani tykkään kirjoittaa blogia ja ulkoilla.

#Supervoimat

Energisyys

Tehokkuus

Aurinkoisuus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7