↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Vankka kokemus asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta sekä myynnin ja ihmisten johtamisesta

  • WordPress-osaaminen visuaalisella silmällä varustettuna

  • Taito puhua sekä koodarin että asiakkaan kieltä, eli kanssani ei tarvitse ymmärtää jargonia!

Riikka Vepsä

Markkinointiteknologian #SuperAssari

Jos verkkosivustollasi on pikseli vinossa tai sitä ei ole vielä ollenkaan, otan projektin kokonaisuudessaan haltuun ja luotsaan sinut läpi kaikkien vaiheiden – myös niiden, joita et tiennyt olevankaan. Mutta ei hätää, olet hyvissä käsissä!

Ensimmäinen ammattini on kultaseppä, mutta suurin osa työhistoriastani on vahvasti kaupan alalla esihenkilönä ja johtajana sekä hankinnassa assarina ja ostajana. Tutustuin sattumien summana IT-alaan vuonna 2017 ja osallistuin ensimmäiseen Mimmit Koodaa -launchiin, josta sain intoa ja uskoa taitojeni ja ominaisuuksieni hyödyntämiseen alalla. Jäin opintovapaalle vuonna 2018 ja lähdin opiskelemaan koodaamista Helsinki Business Collegeen. Sille tielle jäin, ja nyt teen töitä Wannadolle oman yritykseni pyörittämisen rinnalla.

Osaamispalettini kulmakivet ovat WordPress sekä WooCommerce. Teen taikojani niin koodaamalla kuin erilaisia sivunrakentajia käyttäen – projektista ja toiveista riippuen. Koodauspuolella vahvuuksiani ovat toistaiseksi HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript ja PHP, ja seuraavaksi tavoitteenani on ottaa haltuun React.

Laaja kokemukseni asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta sekä myynnin ja ihmisten johtamisesta yhdistettynä WordPress-osaamiseen on harvinaista herkkua, jota pääset maistamaan tulevissa projekteissamme. Minulla on vahva visuaalinen silmä, jota hyödynnän niin verkkosivuprojekteissa kuin graafisissa töissäkin sekä kokemusta myös tuntiopettajan tehtävistä ja sen myötä WordPress-koulutuksista. Olen välitön, helposti lähestyttävä sekä karjalaisen puhelias ja vilkas, mutta myös pilkuntarkka ja tunnollinen työssäni. Viljelen huonoa huumoria ja rakastan yli kaiken tahatonta tilannekomiikkaa!

Vapaa-aikani täyttyy oman talon remontoinnista ja pienestä nikkaroinnista. DIY ja kierrätys ovat lähellä sydäntäni! Talvisin laskettelemme koko perheen voimin ja kesäisin kasvatan hyötypuutarhassa ja kasvihuoneessa kaikkea maa-artisokista chileihin. Konkreettinen ja fyysinen tekeminen on parasta vastapainoa vaativalle aivotyölle. Työskentelen enimmäkseen Lahdessa (tai Lahessa, kuten paljasjalkaiset chicagolaiset sanovat), jossa kotini ja perheeni ovat, mutta minut saattaa bongata myös länsirannikolta tai itärajan tuntumasta.

#Supervoimat

Vankka kokemus asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta sekä myynnin ja ihmisten johtamisesta

WordPress-osaaminen visuaalisella silmällä varustettuna

Taito puhua sekä koodarin että asiakkaan kieltä, eli kanssani ei tarvitse ymmärtää jargonia!

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7