↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Laaja kokonaiskuva yrittäjyydestä

  • Löytää intuitiivisesti uudet ja rohkeat lähestymistavat

  • Kokonaiskuvan hahmottaminen ja haltuunotto

Saija Kotiaho-Ruusu

Marketing Manager

Toimin Marketing Managerina Wannadon Espanjan toimipisteestä käsin, vastaten markkinoinnista. Kuuntelen tarkkaan asiakkaiden toiveita ja paneudun aidosti jokaiseen projektiin, jonka parissa toimin. Hyvänä ihmistuntijana osaan kertoa nopeasti, mikä on oikea ongelma, ja mitä ja ketä tarvitaan avuksi. Pitkä yrittäjäura on tuonut kohonneen verenpaineen lisäksi näkökulmaa ja stressinsietokykyä sekä loistavan taidon hallita kokonaisuuksia.

Noin 15 vuoden yrittäjäkokemuksen lisäksi minulla on laaja kokemus markkinoinnista sekä esimiestyöstä, kaupallinen AMK-tutkinto sekä pientä viilausta vaille oleva sosiaalialan AMK-tutkinto. Tämän yhdistelmän pohjalta minulla on loistavat edellytykset selättää sinunkin markkinointihaasteesi.

Tehtäväni on kuunnella asiakasta herkällä korvalla ja kasata asiakkaan tarpeiden pohjalta loistotiimi Wannadon muista huippuosaajista. Tavoittelen työssäni aina parasta mahdollista lopputulosta, jossa yhdistyy luovuus sekä suunnitelmallisuus, analyyttista seurantaa unohtamatta. Kannustan markkinoinnissa aitouteen sekä läsnäoloon, sillä myös markkinointi on vuorovaikuttamista parhaimmillaan silloin, kun sitä tekee ihminen ihmiselle.

Ota yhteyttä, niin laitetaan sinunkin yrityksesi markkinointi ajan tasalle!

#Supervoimat

Laaja kokonaiskuva yrittäjyydestä

Löytää intuitiivisesti uudet ja rohkeat lähestymistavat

Kokonaiskuvan hahmottaminen ja haltuunotto

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäisen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7