Salla Valasmo

Virtuaalinen #SuperAssari

Olen koulutukseltani sisustus- ja tuotesuunnittelija, mutta tehnyt hommia hyvinkin laajalti aina työmaajohtamisesta suunnittelun kautta assarointiin. Sydämeni sykkii kaikelle visuaaliselle sekä kauniille asioille.

Kokemusta löytyy Suomessa ja Italiassa työskentelystä. Molemmista olen saanut ammennettua mukavan twistin työskentelytapoihini sekä korvaamatonta kokemusta eri aloilta. Suomalaisen ja italialaisen kulttuurin yhdistäminen työssä ja vapaa-ajalla on avartanut elämääni ja antanut paljon.

Wannadolla toimin virtuaaliassarina mm. taloushallinnon, markkinoinnin sekä graafisen suunnittelun puolella. Reippaalla asenteella ja luovalla ongelmanratkaisulla pääsee aina toivottuihin lopputuloksiin. Tartun rohkeasti toimeen ja annan mennä!

Kotimaani Italian ihana energisyys ja jatkuva taustahälinä sekä Suomen hiljaisessa luonnossa fiilistely on molemmat parasta mitä tiedän. It’s all about finding the right balance in life.

#Supervoimat

“Design is thinking made visual.” – Saul Bass

Multitasking usealta alalta

Kansainvälisyys, erityisesti Italian tuntemus

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!