↩ Kaikki #SuperAssarit
  • “Design is thinking made visual.” – Saul Bass

  • Multitasking usealta alalta

  • Kansainvälisyys, erityisesti Italian tuntemus

Salla Valasmo

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Olen koulutukseltani sisustus- ja tuotesuunnittelija, mutta tehnyt hommia hyvinkin laajalti aina työmaajohtamisesta suunnittelun kautta assarointiin. Sydämeni sykkii kaikelle visuaaliselle sekä kauniille asioille, ja sisälläni kytevä assari syttyy tästä duunista ihan tosissaan.

Kokemusta löytyy Suomessa ja Italiassa työskentelystä. Molemmista olen saanut ammennettua mukavan twistin työskentelytapoihini sekä korvaamatonta kokemusta eri aloilta. Suomalaisen ja italialaisen kulttuurin yhdistäminen työssä ja vapaa-ajalla on avartanut elämääni ja antanut paljon.

Wannadolla toimin virtuaaliassarina, mutta myös silloin tällöin markkinoinnin sekä graafisen suunnittelun puolella. Reippaalla asenteella ja luovalla ongelmanratkaisulla pääsee aina toivottuihin lopputuloksiin. Tartun rohkeasti toimeen ja annan mennä!

Kotimaani Italian ihana energisyys ja jatkuva taustahälinä sekä Suomen hiljaisessa luonnossa fiilistely on molemmat parasta mitä tiedän. It’s all about finding the right balance in life.

#Supervoimat

“Design is thinking made visual.” – Saul Bass

Multitasking usealta alalta

Kansainvälisyys, erityisesti Italian tuntemus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7