↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Can do -asenne

  • Asiakaspalvelu

  • Positiivinen meininki

Sarita Myllylä

Tapahtumien #SuperAssari

Moikka, olen helsinkiläinen tapahtuma-alalla useamman vuoden itseni työllistänyt yrittäjä. Teen pääosin tapahtumahostausta ja -assarointia, mutta kokemusta on monipuolisesti tapahtuma- ja promootioalan tehtävistä sisältäen kaikkia mahdollisia työtehtäviä erilaisissa ja erikokoisissa tapahtumissa, messuilla, festareilla, yritys- ja yksityisjuhlissa jne. Työskentelen Wannadon lisäksi useiden eri tapahtuma- ja promootiotoimistojen sekä omien asiakkaideni kanssa. Kanssani on helppoa ja vaivatonta työskennellä ja kommunikoida. Osallistun mielelläni tapahtumien ja tilaisuuksien suunnitteluvaiheeseen sekä olen mukana kaikenlaisissa luovuutta ja kekseliäisyyttä vaativissa tehtävissä.

Olen aikaansaava, asiakaspalveluhenkinen, muuntautumiskykyinen ja menevä tekijäluonne, jolta ei pelisilmää ja tilannetajua puutu vaihtuvissakaan tilanteissa. Maiharit vaihtuu lennosta korkkareihin ja baaritiskin takaa hommat glittermeikkien tekoon. Toiminkin myös osa-aikaisena kosmetiikkakonsulenttina eri merkeille kauneuden- ja ihonhoidon parissa, ja toisinaan kauneusalan työt vievät suurimman osan aikaani.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua esim. kuntosalilla, joogassa ja lenkkeillen sekä uppoudun helposti luovempiin harrastuksiin ja tekemiseen, kuten valokuvaukseen, kuvanmuokkaukseen ja piirtämiseen.

Tulevaisuudessa haaveilen muotoilun tai muun luovan alan korkeakouluopinnoista. Tällä hetkellä olen avoimessa AMK:ssa liiketalouden tutkintolinjalla. Vuosina 2019–2020 suoritin yrittäjän ammattitutkinnon Taitotalossa näyttötutkintona oman yritystoimintani kautta, ja vuosina 2011–2013 Helsingin kuvataidelukion.

#Supervoimat

Can do -asenne

Asiakaspalvelu

Positiivinen meininki

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7