Susanna Rinne

Graafisen suunnittelun #SuperAssari

susanna.rinne@wannado.fi

Olen Wannadolla graafikkona, mutta ajoittain toimin myös tapahtuma-assarina. Olen erikoistunut printtituotteisiin, kotisivuihin sekä Word- ja PowerPoint-pohjiin. Rakastan työskennellä yhdessä asiakkaan tai oman tiimin kanssa! Ihmisten ympäröimänä pystyn ideoimaan parhaiten, eikä flow’ni kärsi vilkkaimmassakaan ympäristössä. Tykkään myös työskennellä etänä luovassa kolossani, ilman että kukaan huomauttaa kryptisistä muistiinpanoistani asunnon ikkunassa tai kumiankkakokoelmastani.

Koska rakastan työskentelyä mainonnan ja markkinoinnin parissa, mieluisimpia työtehtäviä minulle ovat taittotyöt, yritysilmeet, kotisivut sekä tapahtumatuotanto.
Salainen innostuksen kohteeni on messuosastojen suunnittelu ja toteutus. Aiemmissa työtehtävissäni olen toiminut graafikkona, Web Developerina ja AD-assarina. Ilonani on ollut työskennellä muun muassa Orionin, Beiersdorfin, Kauppakeskus Myllyn ja monien muiden ihanien asiakkuuksien kanssa!

Äidinkieleni on suomi ja puhun sujuvasti englantia. Perinteiset arkiset keskustelut sujuvat ruotsiksi, viroksi ja saksaksi. Vapaa-aikani vietän tauluja maalatessa, ratkomalla Grand Master -sudokuja kelloa vastaan, kuoroharrastuksen parissa sekä kokkailemalla Sinatran tahtiin. Ajoittain ilahdutan itseäni livekeikalla kahvikupillisen kera, mutta useimmiten minut löytää järvimaisemista tai maastosta. Mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat myös e-sports, elokuvat, viinit, suomalaiset pienpanimo-oluet, käsityöt sekä bullet journalin tekeminen.

TILAA SUSANNA

Susannan 7 Supervoimaa:

  • Pirtsakka aamuvirkku
  • Tarkka kokonaisuuksissa sekä pienissä yksityiskohdissa
  • Kyltymätön kahvinjuoja
  • Iloinen sekä kärsivällinen luonne, positiivinen realisti – tuttavien kesken posisti
  • Nautin pienistä asioista elämässä
  • Perso makealle, saatan syödä myös sun maitosuklaat
  • Oman elämänsä Maija Poppanen: ”Everything is possible, even the impossible”