Tanja Soulas

Markkinointiviestinnän #SuperAssari

tanja.soulas@wannado.fi
+358 44 552 8572

Kynää voisi verrata Harry Potterin taikasauvaan, joka loihtii uskomattomia tulkintoja. Vaikka oma kynäni ei Tylypahkasta olekaan kotoisin, on sen tuottama teksti persoonallista ja erottuvaa.

Olen loistava tarinankertoja sekä verbaaliakrobaatti, joka korjaa sekä elävöittää tylsän kliseiset taikka sisällöllisesti puuduttavat tekstit lukijaystävällisiksi. Halusitpa sitten soittaa sanoillasi heviä taikka sinfoniaa, on kapellimestari valmiina.

PowerPoint on toinen rakkauslajini. Hyvin tuotettu presentaatio saa yleisön liekkeihin ja myy sisältönsä. Mikäli tämä asia on retuperällä se kannattaa korjauttaa nyt ensi tilassa. Häikäise yleisösi, älä karkota!

Parhaiten olen mielestäni onnistunut tilanteissa, joissa en ole ymmärtänyt tuottamani tekstin sisältöä juuri ollenkaan, mutta pystynyt referoimaan sekä kääntämään maailmanlaajuisia uutisia ja artikkeleita englannista suomeksi 3D-tulostuksen edistysaskeleista mm. avaruus- ja sotateollisuudessa, lääketieteessä ja muilla teollisuuden aloilla.

Esimerkkeinä: sisällöntuotannon työtehtävät, uutiset, haastattelut, yritystarinat, artikkelit, lehdistötiedotteet, kotisivujen tekstit, tuotekuvaukset, rekryilmoitukset, some-päivitykset, kaikenlaiset tarinat ja kertomukset, runot.

Oletko kuullut kukkasten kielellä kerrottua? Sekin onnistuu.

TILAA TANJA

Tanjan 7 Supervoimaa:

  • Häikäisevät PowerPointit
  • Helposti lähestyttävä sanakameleontti
  • Haasteet saavat aivosoluni sähköistymään
  • Kun haluat personoitua ja / tai löytää oman äänesi teksteille
  • Kirjoitusvirheet ja huono kielioppi aiheuttavat astmakohtauksia
  • Faktaa taikka fiktiota, asiaa taikka sen vierestä, tyylillä kuin tyylillä
  • Päivä ilman huumorin häivääkään on luovuuden ja ajatusvirran Alcatraz