↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Monipuolinen osaaja

  • Monta rautaa tulessa

  • Näppärä käsistään

Taru Äikäs

Hallinnon #SuperAssari

Monipuoliset hallinnollisen assistentin tehtävät hoituvat suomeksi ja englanniksi. Minulla on kokemusta mm. laskutuksesta, asiakaspalvelusta, puhelinvaihteen hoidosta, myynnin ja markkinoinnin tukitehtävistä sekä HR-puolella mm. palkka-aineiston kokoamisesta, henkilöstöetujen hallinnoinnista ja uusien työntekijöiden perehdytyksestä.

Minulla on lisäksi vankka kokemus brodeerausalalta, jossa olen vastannut esihenkilötehtävissä mm. asiakaspalvelusta, myynnistä sekä tuotannon järjestelystä (henkilöstön työvuorot, tilausten aikataulutus, materiaalitilaukset ym.). Minulla on kokemusta myös naisten golfvaatteiden tukkumyynnistä sekä golfmatkojen myynnistä kuluttajille.

Minulla on kaksi lasta ja pidän käsillä tekemisestä – käsityöt ja leivonta ovat mielipuuhiani, eivätkä remontointi ja kunnostustyötkään ole vieraita. Useat värikkäät langat pysyvät käsissäni.

#Supervoimat

Monipuolinen osaaja

Monta rautaa tulessa

Näppärä käsistään

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7