↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Periksiantamattomuus

  • Positiivisuus

  • Idearikkaus

Tiia Markkanen

Taloushallinnon #SuperAssari

Aloitin työharjoittelun Wannadolla lokakuussa taloushallinnossa.
Olen työskennellyt pitkään taloushallinnon parissa. Suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon vuonna 2016 ja nyt olen täydentämässä osaamistani alan koulutuksessa meneillään olevan työharjoittelun kera.

Kirjanpidossa minua kiehtoo erityisesti se, kuinka kirjanpito auttaa jäsentämään liiketoiminnan tilannetta ja suuntaa. Kirjanpidon avulla monimutkainenkin kokonaisuus voidaan pelkistää numeroiksi ja hallittavaan muotoon. Se vaatii kuitenkin tarkkuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista – onneksi nämä ovat ominaispiirteitäni. Kun asiat tekee heti huolella, pääsee myöhemmin helpommalla!

Teen työni huolellisesti ja kunnolla ja sytyn ongelmien ratkaisemisesta. Pidän myös tietokoneella työskentelystä ja numeroista, vaikka nörtiksi en itseäni kuitenkaan luonnehtisi. Työpisteeni tykkään pitää siistinä.

Rakastan kansainvälistä ilmapiiriä – onhan sitä tullut työskenneltyä aikaisemmin hotellissakin. Puhun siis mielelläni englantia. Helsingissä olen asunut lähes 20 vuotta ja kokenut sen aina todelliseksi kodikseni. Rakastan eläimiä, ja kotiani kanssani asuttaakin yksi karvainen koirakaveri.

Luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Mukanani tuon hyvää tunnelmaa huumorintajulla höystettynä.

#Supervoimat

Periksiantamattomuus

Positiivisuus

Idearikkaus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7