Tiina Kuningas Superassari

Tiina Kuningas

Projektipäällikkö, Markkinointi ja tapahtumat

tiina.kuningas@wannado.fi
044 774 2223

Tässä tarjolla projektipäälliköiden aatelia isoihin ja pieniin asioihin, erityisesti asiakaspalvelun puolelle. Faktahan on, että kaikki, mitä firma tekee tai jättää tekemättä, on markkinointia – ja samalla myyntiä. Minä huolehdin siitä, että asiakkaiden kokemus Sinusta on molto bene.
Minulla on palo sisällöntuotantoon ja verkostoitumiseen. Sometan salaman nopeudella ja olen livetwiitannut mm. Anttilan postimyyntikatalogin. LinkedIn on toinen kotini ja tiedän, miten sinun firmasi saadaan loistamaan siellä ja miten LinkedIniä voidaan hyödyntää markkinoinnissa.
Myyntiä olen tehnyt marraskuusta 2000 ja nimenomaan BtoB. Sitä ennen tein mm. puhelinhaastatteluja, joten en pelkää luuria, jos jollekulle pitää soittaa. Rakastan kielioppia ja laadukasta tekstintuotantoa pilkunviilaamiseen asti. Minulla on myös vahva osaaminen ja hyvät yhteydet tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedän, miten hommat saadaan toimimaan ja miten sinun tapahtumasi rakennetaan niin, että kaikki mahdolliset ja mahdottomat asiat on otettu huomioon etukäteen.

TILAA TIINA

Tiinan 7 Supervoimaa:

  • Kyky verkottua ja saattaa ihmisiä yhteen livenä ja netissä
  • Kaikki mahdolliset ja mahdottomat asiat otettu huomioon tapahtumajärjestelyssä; kulkureitit kunnossa, onko kasvisruokaa, saako lisää ruokaa, onko flyerit tilattu ajoissa jne.
  • LinkedIn-aktiivi, joka osaa ottaa hyödyn irti LinkedInistä
  • Supernopea somettaja
  • Operoi myös englanniksi
  • Haukan katse bongaa pienimmätkin yksityiskohdat, jotka kaipaavat huomiotani, kuten kissankarva sun puvussa ennen lavalle menoa
  • Klapikoneyhteensopiva; pistä minut pöllikasan, kottikärryjen ja klapikoneen eteen ja olen siinä tyytyväisenä koko päivän