Tiina Kuningas Superassari

Tiina Kuningas

Projektipäällikkö, Markkinointi ja tapahtumat

tiina.kuningas@wannado.fi
044 774 2223

Tässä tarjolla tapahtumakonsulttien aatelia, jolla on vahvat yhteyden alan tekijöihin ja vaikuttajiin! Viimeiset reilut neljä vuotta olen ollut vahvasti messujen parissa; myynyt liidi- ja markkinointisoftaa messuilla käyville firmoille, sekä rakentanut siinä sivussa vahvan verkoston messurakentajiin, Messukeskukseen, asiakasfirmoihin, alan kouluttajiin ja niin poispäin.
Tiedän, miten hommat saadaan toimimaan ja miten sinun tapahtumasi rakennetaan niin, että kaikki mahdolliset ja mahdottomat asiat on otettu huomioon etukäteen. Faktahan on, että kaikki, mitä firma tekee tai jättää tekemättä, on markkinointia – ja samalla myyntiä.

Minulla on palo myös sisällöntuotantoon ja verkostoitumiseen. Sometan salaman nopeudella ja olen livetwiitannut mm. Anttilan postimyyntikatalogin. LinkedIn on toinen kotini ja tiedän, miten sinun firmasi saadaan loistamaan siellä ja miten LinkedIniä voidaan hyödyntää markkinoinnissa.

Myyntiä olen tehnyt marraskuusta 2000 ja nimenomaan BtoB. Sitä ennen tein mm. puhelinhaastatteluja, joten en pelkää luuria, jos jollekulle pitää soittaa. Rakastan kielioppia ja laadukasta tekstintuotantoa pilkunviilaamiseen asti.

TILAA TIINA

Tiinan 7 Supervoimaa:

  • Kyky verkottua ja saattaa ihmisiä yhteen livenä ja netissä
  • Kaikki mahdolliset ja mahdottomat asiat otettu huomioon tapahtumajärjestelyssä; kulkureitit kunnossa, onko kasvisruokaa, saako lisää ruokaa, onko flyerit tilattu ajoissa jne.
  • LinkedIn-aktiivi, joka osaa ottaa hyödyn irti LinkedInistä
  • Supernopea somettaja
  • Operoi myös englanniksi
  • Haukan katse bongaa pienimmätkin yksityiskohdat, jotka kaipaavat huomiotani, kuten kissankarva sun puvussa ennen lavalle menoa
  • Klapikoneyhteensopiva; pistä minut pöllikasan, kottikärryjen ja klapikoneen eteen ja olen siinä tyytyväisenä koko päivän