Toni Pitkänen

Digital Marketing Specialist

Olen todella kunnianhimoinen ja idearikas markkinoija. Filosofiani on, että uusien näkökulmien ja tekniikoiden esittely antaa yrityksille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa. Tavoitteeni on pysyä trendien ja muutosten edellä – se on ainoa keino voittaa kilpailijat.

Päivittäisessä työssäni autan yrittäjiä kasvattamaan verkkonäkyvyyttä ja saamaan tuloksia sosiaalisen median, Googlen ja verkkosivujen avulla. Olen myös työskennellyt aiemmin erilaisten tapahtumien järjestelyjen ja asiakaspalvelun parissa, joten esimerkiksi messuprojekteissa minusta on varmasti hyötyä.

Vahvuuksiini kuuluu nopea omaksuminen, jonka pohjalta inspiroidun ja luon keinot, joilla tavoitteisiin päästään. Luovuus on markkinoinnin ytimessä ja siitä täytyy pitää huolta! Matkustelen paljon ja viimeisimpänä olen viettänyt pitemmän pätkän Brasiliassa, missä ideat oikein pulppuavat. Olen ulospäinsuuntautunut ja nautin ihmisten tapaamisesta, tapahtumista ja uusista haasteista.

💎 4 vuoden kokemus markkinoinnista
💎 4 vuoden kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta
💛 Projektinhallinta ja tapahtumat
💚 SEO ja SEM
💙 Facebook, Instagram, TikTok
💜 Sisällöntuotanto ja graafinen suunnittelu
🤎 Sähköpostimarkkinointi
👌 Konversioseuranta ja evästehallinta – Tag Manager, Cookiebot
🗣️ Kielitaito suomi/englanti/venäjä/portugali

#Supervoimat

Idearikkaus & luovuus

Kansainvälisyys & kielet

Havainnointi & strategiointi

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!