¡Hola! Oletko iloinen, energinen ja motivoitunut, aikaisemmalla buukkaus- ja myyntikokemuksella varustettu espanjalaistunut #SuperBuukkari? Oletko ratkaisukeskeinen B2B-natiivi, ja puhutko sujuvasti suomea? Miltä kuulostaisi työskennellä positiivisen ilmapiirin värittämässä työyhteisössä toinen toistaan kiinnostavampien, myyntiä ja ajanvarausta sisältävien buukkaustehtävien parissa?

Wannado kiikaroi innokkaasti ympäriinsä tavoitteenaan napata tiimiinsä useita aurinkoistakin aurinkoisempia kokoaikaisia #SuperBuukkareita Espanjan Fuengirolan toimistolleen! Haussa on ratkaisukeskeinen ja B2B-painotteinen buukkari samassa paketissa, oletko se sinä?

Olet ideaalihakijamme, mikäli olet aidosti innostunut, helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen, myynnillisellä otteella, reipashenkisyydellä ja ongelmanratkaisukyvyllä varustettu B2B-myyjä. On erityisen tärkeää, että osaat esittää asiasi selkeästi puhelimessa, puhua hyvin B2B-maailmaa sekä ratkoa ongelmia lennosta sujuvasti suomen kielellä. Tässä tehtävässä pääset tekemään puhelimitse ajanvarauksia, ratkaisukeskeistä myyntiä sekä klousaamaan kauppaa – varsinainen nappivalinta viimeisen päälle myyntihenkiselle buukkarille!

Pakkaa mukaasi reippaan asenteesi ja vankan buukkaus- ja myyntikokemuksesi lisäksi vahva suomen kielen osaamisesi, motivaatiosi sekä verrattomat vuorovaikutustaitosi! Meillä arvostetaan lisäksi nopeita hoksottimia ja herskyvää huumorintajua. Puuttuvaa motivaatiota ei korvaa mikään, mutta oikealla asenteella ja suuren suurella motivaatiolla voidaan kompensoida vähäisempääkin kokemusta. Persoona ratkaisee!

Tarjoamme sinulle motivoivan ja mielenkiintoisen työnkuvan asiakastapaamisten järjestämisen ja myyntitehtävien parissa valoisassa toimistossa, kilpailukykyisen palkkauksen, modernit työvälineet ja teknologiat sekä mahtavan ja hauskan tiimin tueksesi ja päiviesi piristykseksi! Työyhteisömme on paitsi osaava ja ammattitaitoinen, myös aito, ihmisläheinen ja positiivinen. Meidän Fugen tiimissä jokainen työntekijä pääsee loistamaan omana itsenään, sillä monipuolisten osaajien parvi menestyy parhaiten, kun jokaisen vahvuuksia korostetaan ja täydennetään muiden vahvuuksien avulla! Pääset halutessasi osallistumaan myös työporukan toimistotuntien ulkopuolisiin aktiviteetteihin. Kaikki tämä aurinkoisessa Espanjan Fuengirolassa – meiltä ei iloa tai energiaa puutu!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä nappaamme parhaat tekijät riveihimme heti heidän osuttua kiikariimme! Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi Wannadon uutena #SuperBuukkarina?

¡Hasta pronto!

Työpaikan osoite Fuengirola
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto toistaiseksi voimassa oleva
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa, ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!