SuperAspa kasvaa kohisten, joten nyt olisi osa-aikainen paikka tarjolla #SuperVirtuaaliAssarille!

Työ sisältää vaihtelevia asiakaspalvelijan tehtäviä, useille eri asiakkuuksille. Tehtävät ovat lähinnä sähköposteihin vastaamista, erilaisten ongelmien ratkomista, chättäilyä, kevyitä taloushallinnon avustavia tehtäviä, puheluihin vastaamista, selvittelyä, etsimistä, googlettelua, varailuja ja tilailuja. Kaikenmoista sillisalaattia.

Hakijalta odotetaan kaupallista koulutusta (tyyliin tradenomi) ja/tai vahvaa kokemusta erilaisten b2b-yritysten asiakaspalvelutehtävistä. Työ vaatii loistavaa ja nopsaa atk-laitteiden hallintaa sekä kykyä oppia uusia ohjelmia. Entuudestaan oletamme tekijän osaavan jo Excelit, Wordit ja sähköpostit.

Lisäksi tehtävä edellyttää herskyvää huumoria, kykyä kestää työtovereiden levottomat jutut ja erinomaista suomen kielen osaamista. Kirjallisesti ja suullisesti. Meillä yhdyssana on yhdyssana.

SITTE! Koska ollaan kansainvälisillä vesillä pyörähtelevä firma, niin et pelkää käyttää sun rallienglantia tilanteessa kuin tilanteessa.

Työ alkaa välittömästi ja vaatii varsinkin alkuun runsaasti läsnäoloa toimipisteellämme, jotta kaikki hommat oppii ripeästi. Valitettavasti emme nyt pysty huomioimaan hakijoita, jotka voisivat aloittaa työt vasta viikkojen kuluttua. Valittavan henkilön tulee myös asua jo valmiiksi Aurinkorannikolla. Työt alkaa ihan heti. Eilen.

Laita hakemus ja CV tästä
Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse, osoitteeseen fuge@wannado.fi

Työpaikan osoite Fuengirola
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-3 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika osa-aikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä