We are Wannado

Wannado erbjuder digitaliska assistans- och problemlösnings tjänster. Vi utför era arbeten som behövs göras. På distans eller on-site. Utan förbindelser.

#teamwork #expansion

Wannados historia

På 10 år har Wannado vuxit från att ha varit ett företag med några få anställda inom marknadsföring- och assistenttjänster till ett internationellt företag med tiotals #Superassistenter, som finns till förfogande såväl till uppgifter som assistent eller specialister. Kärnan som vi sådde när vi startade företaget och värdena har varit med oss hela tiden: Vi utför företagens ogjorda uppgifter på distans eller på plats, snabbt, flexibelt och med kvalitet.

Alla #Superassistenter och kunder har som stöd en svärm av intelligens och grupparbetets superkrafter. Kompetensen växer i takt med grupparbetena och vi har möjlighet att ( på många olika språk ) hjälpa till med företagets alla olika problem, resurs utmaningar och stresspunkter. Vi strävar alltid att anpassa oss efter kundens förändrade behov och stödja kundens tillväxt.

wannado-tiimityo-syylliset-anna-irina

#Psssst.. Följ oss på sociala medier!

#distansochnära

Grupparbete och Superassistans - hur fungerar det?

Vi strävar alltid efter att hitta en enkel lösning specifikt till det som kunden behöver hjälp med – assistans, ekonomisk administration eller att göra hela marknadsföringen externt. Kunden får en pålitlig kontaktperson, som vid behov får stöd av ett helt #Superassistent team. Kundens egen Superassistent arbetar helt eller delvis på distans med hjälp av överenskomna kommunikationskanaler och verktyg. Vi kan även komma in i ert system om det underlättar ert arbete. Sparring och grupparbete försäkrar att kvalitet på utfört arbete alltid är på topp och vi utvecklas till nya nivåer. Vi växer, utvecklas, förbättras och utbildar oss hela tiden tillsammans. Lär känna oss #Superassistenter och de skyldiga bakom Wannado.

#wannado

Lätt och härligt

Vi hjälper till där era resurser inte räcker! Samarbetet skräddarsys tillsammans med kundens behov och situationer. Arbetet utförs antingen på distans eller personligen, med önskade verktyg och kanaler. Vid behov erbjuds även expert- och strategi tjänster, och vi tar oss an större projekt.

Enkelhet

Vårt mål är att skapa mervärde och göra livet enklare för dig. Samarbetet med oss är lätt som en plätt. Vi anpassar oss efter kanaler och processer som vi kommit överens om.

Kvalitet

Grupparbetet ger en svärm mentalitet som garanterar att lösningarna är gemensamma och att arbetet kontrolleras. Vi strävar hela tiden för att förbättra vår arbetskvalitet.

Flexibilitet

Samarbetet med oss är flexibelt - obundet och inga fasta servicepaket. Kunden får lätt hjälp när det behövs, på distans eller personligen.

#distans #flexibilitet

Internationalisering

Arbetet på distans gör det möjligt till internationalisering och tillväxt! På Wannado sker grupparbetet mellan olika sektorer och kvalificerad person mellan olika länder. Vårt växande team, som ständigt utökar sin erfarenhet, kan också möta internationella utmaningar och behov. Vi hjälper gärna våra kunder att hantera utmaningarna med distansarbete och tillväxt.

Hur blev ett företag från Helsingfors inom assistanstjänster, ett växande och internationellt assistent- och expertnätverk?

Wannado har alltid svarat på kundens behov, vi säljer inte ’finns inte’. Som ett resultat av detta och de inblandade personernas hårda kompetens har Wannado tagit över all operativ verksamhet i företaget, och fortsätter kontinuerligt att utvecklas.
Flexibelt arbete på distans har gett möjligheten att gruppen kan arbeta vart som helst. En gång fakturerade jag mina egna löner i regnskogen, och marknadsföringsplaner och Google reklam skapades med hjärnor som fräschats upp av den thailändska solen.

När tillväxten i Finland tog fart, beslöt Irina att åka till Solkusten Fuge och leta efter nya problem. Inlärningen av nya byråkratier och internationella-businessvärlden har nätverket vuxit otroligt mycket. Vi har både i Spanien som i resten av Europa många härliga kunder och team!


Förutom kontoren i Helsingfors och Fuengirola har vi fast anställd personal i England och i Frankrike.
För virtualassistenter och digitala experter är världen ett litet ställe <3

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7