Recruitment

Du hittade oss, underbart! Är du intresserad av flexibelt arbete som en del av ett växande och internationaliserande team? Hur låter intressanta och varierande projekt för kunder inom olika områden? Sök ett jobb hos oss! Wannado har skickliga assistenter och experter, och hos oss kan du växa in i din drömroll med stöd av teamet. Vi letar alltid efter personer med en #SuperAssistent-attityd, så även om du inte hittar ditt drömjobb på listan just nu kan du fortfarande skicka en öppen ansökan till oss!

#distansarbete #flexibeltarbete

Arbeta på Wannado

Wannado har mer än 50 #SuperAssistenter anställda. Arbetet på Wannado utförs på distans, på ett av våra kontor eller på ett av våra kunders kontor, beroende på fallet. Vi tror på flexibelt arbete, distansarbete, svärmintelligens och personlig utveckling. På Wannado får varje anställd göra det de är bra på, var och när det passar bäst. Vi erbjuder flexibla assistenter- och experttjänster till företag och svarar på alla resurs utmaningar och problem som företagen står inför. Det finns plats för en bred expertis i teamen för olika tjänster, kanske till och med för din expertis!

#internationellaffärer #wannadonordic

Wannado växer och blir mer internationellt i snabb takt. Många av våra uppgifter kan delvis eller helt utföras på distans. Vi har också kontor om du vill arbeta från ett sådant, eller om tjänsten kräver det. Våra kontor finns i Helsingfors i Finland och i Fuengirola i Spanien. Dessutom arbetar #SuperAssister från Finland, Storbritannien och Frankrike.

#wearehiring

Öppna tjänster

Vi letar alltid efter personer med en #SuperAssistent-attityd!

Customer Service Specialist and Sales Support Agent i Spanien på svenska

Har du erfarenhet av kundtjänst och / eller säljstödtjänster, såsom bokning eller marknadsundersökningar? Är kundens belåtenhet viktigt för dig? Kan betjäna kunder på svenska och kommunicera engelska? Då är kanske just dig vi söker!

#ourteam

What our team says

Meidän tapa tehdä töitä on moderni ja monelle täysin uusi. Halu oppia ja mukautua muutokseen on #SuperAssarin ja jokaisen asiantuntijan tärkein kyky. Lue tiimimme kokemuksia ja vinkkejä. Näitä löydät lisää meidän blogista.

”Oman vahvuuden ja kehityspolun löytyminen on kaikkein tärkeintä. Ja se syntyy siitä, että jokainen meistä myöntää ensin itselleen, että henkilökohtainen kehittyminen on tärkeä asia.”
– Anna Degerholm, Wannadon perustaja ja HR-johtaja

Lue  tiimimme kokemuksia tai kysele lisää chatissa. Voit myös seurata meitä somessa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7