#WannadoSales

Buukkaus ja myynnin tukipalvelut – tehokas tapa täyttää kalenteri!

Mitä tapahtui, kun laitettiin suomalaiset, ruotsalaiset ja norjalaiset myyntialan ammattilaiset yhdessä Wannadon Fuengirolan toimistoon? #WannadoSales tietenkin!

Oikeasti myynninkasvatuspalvelumme  #WannadoSales lähti yritysten tarpeesta saada laadukas ja joustava buukkauksen yhteistyökumppani, jolle pystyy tarpeen mukaan ulkoistamaan palveluja myös laajemmin. Taho, joka ymmärtää tavoitteet, toiveet ja toiminnan laajemmin, ja on oikeasti kiinnostunut kasvattamaan asiakasyrityksen tuloksia. Aloittamalla yhteistyön #WannadoSales-buukkaus- ja myynnintukipalveluiden tiimin kanssa, avaat samalla oven Wannadon #SuperAssareiden osaajaverkostoon, josta saat yhdeltä palveluntarjoajalta vastaukset myös markkinoinnin, asiakaspalvelun ja henkilöstöpulan haasteisiin. 

#buukkaus #kasvu

Monikielinen buukkauspalvelu yrityksesi kasvun ja kansainvälistymisen tueksi

Kokenut tiimimme tekee buukkausta ja myyntiä eri aloilla toimiville yrityksille, juuri asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöidyllä mallilla. Tiimimme on kansainvälinen ja palvelemme pohjoismaisten kielien lisäksi englanniksi ja espanjaksi. Erityisosaamistamme on asiantuntijatapaamisen järjestäminen eri aloilla toimiville ammattilaisille. 

Pilotoimme yhteistyön alkuvaiheessa yrityksellenne parhaiten toimivan toimintatavan. Tässä vaiheessa kartoitetaan jo olemassa oleva data ja luodaan kasvua tukevat, realistiset tavoitteet buukkaukselle. Tarpeestanne riippuen voimme toteuttaa myös asiakaspalvelua ja markkinoinnin toimia myyntinne tueksi.

Buukkaus

Myyntitapaamisten buukkaus, asiakashankinta, asiantuntijatapaamiset

Myynnin tukipalvelut

Laajat myynnin tuki- ja markkinointipalvelut oman myyntitiiminne apukäsiksi

Kielitaito

Tuntemus kansainvälisistä toimintaympäristöistä ja kielitaitoinen, kokenut tiimi teidän tukena ja turvana

#Wecandoit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sirpa on kokenut myyntitiimin vetäjä ja tarttuu haasteisiin täydellä sydämellä. Sirpa ja tiimi auttaa nostamaan myyntisi uudelle tasolle! 

”Jokainen kontakti asiakkaaseen on panostamisen arvoinen!”

 

Ernest vastaa kansainvälisistä B2B-projekteista pohjoismaiden markkinoilla, ja toimii #WannadoNordic Team Leadina.  

(Contact Ernest in English eller på svenska) 

#WannadoSales-tiimi

Myynnin #SuperAssarit ovat ratkaisu- ja myyntihenkisiä asiakaspalvelijoita, jotka täyttävät kalenterisi laadukkailla myyntitapaamisilla. #WannadoSales-tiimi on kansainvälinen ja pystymme hoitamaan buukkausta toivotuilla kielillä. Etunamme on vahva kokemus asiantuntijapalveluiden buukkaus- ja myyntityöstä eri aloilta, sekä tiiminvetäjien laaja strateginen myynti- ja asiakaspalveluymmärrys. Olemme tottuneet toimimaan kansainvälisessä toimintaympäristössä, ja palvelumme sopiikin hyvin kansainvälistyvien yritysten tueksi. Lue myös markkinatutkimuksista, mikäli haluat tietoa ulkomaisilta markkinoilta tai haluat teettää kyselytutkimusta.

#WannadoSales-palvelut voi yhdistää joustavasti Wannadon muihin palveluihin, kuten asiakaspalveluun tai markkinointi- ja virtuaaliassistenttipalveluihin.

[assarit_myynti]

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Kysy lisää buukkauksesta ja myynnin tukipalveluista

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7