Har du erfarenhet av kundtjänst och / eller säljstödtjänster, såsom bokning eller marknadsundersökningar? Är kundens belåtenhet viktigt för dig? Kan betjäna kunder på svenska och kommunicera engelska? Då är kanske just dig vi söker!

Wannado’s internationella team söker just nu en heltids- och en deltidsanställd Customer Service Specialist och Sales Support Agent i Spanien i slutet augusti eller i början av september. Detta är ett deltidsjobb som kan bli fulltidsjobb. Det kommer att ingå en del jourarbete men också möjlighet till arbete på distans med varierande arbetstider.

Du bör ha en bra kunskap i svenska, för att kunna kommunicera med våra svenska kunder, och bra kunskap i engelska för att kunna kommunicera med huvudkontoret. Vi söker en motiverad, flexibel medarbetare som med iver tar sig ann nya utmaningar. Du skall erfarenhet av kundservice. Utöver kundtjänst så är det en fördel om du har erfarenhet från säljstöd och säljprojekt.

Vi kan erbjuda förutom ett liv på spanska solkusten en intressant och mångsidig arbetsplats som ger dig möjlighet att utveckla din kundservice och säljarkunskap. Som anställd hos oss blir du en del av vårt mångkulterera team i Fuengirola. Skulle det här vara ditt nästa steg i karriären?

Wannado är en digital assistans och problemlösningsföretag etablerat 2011. Vi har idag över 60 SuperAssistanser, mestadels i Finland och Spanien, men även i England, Frankrike och Italien. Våra grundvärderingar är frihet, flexibilitet, lätthet, kvalité och teamwork, med betoning på teamwork.

Skicka in din ansökan och övertyga oss om din motivation, kundserviceerfarenhet och språkkunskaper.

Öppna tjänster

Följ oss

Några frågor?

Kaisa Piipponen

Rekryteringskoordinator

Öppna tjänster

Wannado har skickliga assistenter och experter, och hos oss kan du växa in i din drömroll med stöd av teamet. Vi letar alltid efter personer med en #SuperAssistent-attityd, så även om du inte hittar ditt drömjobb på listan just nu kan du fortfarande skicka en öppen ansökan till oss!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7