wannado

Wannadon #Superassarien tiimi etsii joukkoihinsa uutta ihanaa tekijää. Ensisijaisesti haemme ihmistä, joka pystyy auttamaan pitkäaikaista asiakastamme Espoon Niittykummussa monipuolisissa talous- ja HR-assarin tehtävissä. Tätä tehtävää varten pitäisi löytyä hallinto- ja toimistoassistentin osaamista sekä rakkautta Excel-himmelin ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi HR-puolen jonkin verran sujuva ymmärrys on tarpeen, koska yrityksessä palkataan jatkuvasti uutta väkeä taloon, ja siihen liittyvien tehtävien hoitoon kaivataan ripeitä käsiä ja terävää päätä. Kaiken excelöinnin keskellä on mukava hoitaa myös niitä toimiston juoksevia asioita ja rutiineja.

Työkokemusta tähän hommaan pitää olla talous- ja hallintoassarin tehtävistä jonkin verran ja esimerkiksi tradenomin koulutus soveltuvilla painotuksilla auttaa jo pitkälle. Tärkeintä on (numero)tarkkuus ja kiinnostus hallintoa, taloutta sekä niihin liittyvien prosessien kehittämistä kohtaan.

Työ on kokopäiväinen toimistotyö ja sijaitsee Länsimetron varrella Espoon Niittykummussa. Työ alkaa HETI eli perehdytys viikolla 21 ja itse kokopäivätyö heti 1.6. Työ on äitiysloman sijaisuus, ja kestää ainakin syksyyn 2018 asti. Äitiyslomasijaisuuden jälkeen työtä on mahdollista jatkaa osa-aikaisesti, ja työn kylkeen on mahdollista saada muitakin asiakkaita.

Työpaikan osoite Espoo
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa vko 21
Työaika kokopäiväinen
Työn kesto määräaikainen äitiyslomasijaisuus
Hae työtä