Etsimme pikaisesti sinua, taloushallinnon ammattilainen, työskentelemään rakennusalalla toimivan yhtiön talousassistenttina. Saat backupiksi kirjanpitäjän, joten sinun ei tarvitse olla tilinpäätöstaitoinen, kunhan päivittäinen ja kuukausittainen tekeminen sujuu mahdollisimman itsenäisesti ja vakaalla ammattitaidolla.

Yhtiössä on juuri siirrytty käyttämään Netvisoria, ja sen osaaminen ennestään on tärkeää. Jos Netvisor-kokemus puuttuu, sinulla täytyy olla ennestään kokemusta rakennusalasta käänteisine arvonlisäveroineen, osasuorituksineen ja muine erikoisuuksineen, ja lisäksi kokemusta jostakin toisesta sähköisen taloushallinnon ohjelmistosta sekä nopea omaksumiskyky. Luotamme siis, että etsimämme henkilö pystyy oppimaan nopeasti joko tarvittavan ohjelmiston tai rakennusalan kiemurat, mutta molempien opiskelu alusta asti ei tässä tehtävässä ole mahdollista.

Työsi on itsenäistä, mutta osaat tulla hyvin toimeen työkavereiden kanssa, koska kaikki tarvitsemasi tiedot löytyvät parhaiten heiltä. Projektilaskutus ja kustannusseuranta projekteittain ovat työn perusta. Myös palkanlaskennan perusteet ovat sinulle jo ennestään tuttuja.

Työpaikka sijaitsee Malminkartanossa, toimisto on viihtyisä ja tiimi erittäin työorientoitunut. Hallinto on hyvin pieni, joten vastuun kantaminen koko taloushallinnosta ja sen kokonaisuuden hahmottaminen ovat sinulle tärkeitä asioita, jotka motivoivat sinua työssäsi. Olet tärkein linkki operatiivisten toimintojen ja kirjanpidon sekä tilintarkastajien välillä.

Tässä työssä sujuva kommunikaatio on äärimmäisen tärkeää, mistä syystä tehtävä sopii vain korkeatasoisen suomen kielen osaajille ja puhujille.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika ja -määrä on sovittavissa: työtä on kokopäiväisesti tarjolla, mutta osa-aikaisuuskin aluksi sopii. Osittainen etätyö on myöhemmin mahdollinen, mutta aluksi tarvitaan tiivistä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa.

Työpaikan osoite Helsinki
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto toistaiseksi voimassa oleva
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa, ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!