Auta meitä löytämään sinut, kokenut taloushallinnon assistentti kokoaikaiseen, jatkuvaan työsuhteeseen asiantuntijayritykseen Kamppiin.

Pitkäaikainen asiakkaamme kaipaa taloushallinnon ammattilaista, joka pitää langat käsissään, huomaa poikkeavat tilanteet ja auttaa yrityksen johtoa tekemään menestyksekästä liiketoimintaa. Kyseessä on assistentin paikka, eli sinun ei tarvitse olla kirjanpitäjä tai controller (he ovat erikseen). Tärkeää on ymmärtää taloushallintoa ja sen osaa firman liiketoiminnassa.

Työtehtäväsi muodostuvat laskutuksesta, yleisestä hallinnosta ja sisäisistä laskennan tehtävistä, kuten kassavirtalaskelmien tuottamisesta. Tietojen syvempää analysointia varten on olemassa kuitenkin muut henkilöt, joten et kannattele koko yrityksen tulosta harteillasi.

Kokemus: Haussa on aidosti todella kokenut taloushallinnon ammattilainen, eli mitä monipuolisempi kokemus sinulla on yrityksen taloudenhoidosta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä läpäiset seulan. Kirjanpidon ymmärtäminen on plussaa, vaikka tilitoimisto löytyykin erikseen.

Järjestelmäosaaminen: Työskentelet luontevasti Mac-ympäristössä, hallitset Excelin kiemurat ongelmitta, ja sinulla on edellytykset oppia uusien järjestelmien käyttö nopeasti. Severan tuntemisesta iso plussa, mutta ei se pakollista ole, jos opit järjestelmiä helposti.

Kielitaito: Suomen ja englannin kielet kuuluvat vakiovarustukseesi.

Sosiaalinen pelisilmä: Ideaaliluonne on ymmärtävä ja jämäkkä tapaus samassa paketissa. Avainsanoja ovat lisäksi Diplomaattisuus ja Sosiaalinen Ymmärrys isoilla alkukirjaimilla. Olet tiimityössä parhaimmillasi.

Työ on kokopäiväinen ja jatkuva. Työpaikkasi on mukava, palkittu ja nykyaikainen, jossa henkilöstön hyvinvointi otetaan tosissaan, ja onnistuneelle työnteolle luodaan parhaat mahdollisuudet. Toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, ja työkaverit ovat mukavia.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työtä
Työpaikan osoite Helsinki
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus yli 5 vuotta
Työ alkaa heti
Työaika koko-aikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Wannadolla työskentely tapahtuu ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti, aina kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa positiivista ilmapiiriä ylläpitäen. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!

Leave a Reply