Tiimin kuulumiset ja näkymät vuodelle 2021

Wannado potkaisi uuden vuoden käyntiin Kick Off -tapaamisella Zoomin välityksellä. Paikalla oli #SuperAssareita eri tiimeistä ja eri maista samalla agendalla jakamassa kuulumisia sekä kertaamassa yhteiset visiot ja missiot tulevalle vuodelle.

Meillä on useita eri yksiköitä, joissa palvellaan aina kunkin alan osaamisen kärjellä.
Eri asiantuntijaosastoillamme palvellaan niin markkinoinnin, myynnin, teknologioiden kuin hallinnollisten asioiden ympärillä. Wannado on täyden palvelun assistenttitalo.

Mitä tuleva vuosi tuo tullessaan? Erityinen vuosi puski myös Wannadolla muutoksiin. Tulevana vuonna 2021 on odotettavissa, että yrityksen kasvu (erityisesti tietyillä osastoilla) jatkuu ja panostamme kansainvälistymiseen yhä vahvemmin Pohjoismaiden kentällä.

Nyt haemme markkinointitiimiin digimarkkinoinnin osaajaa etätyöhön sekä uusia buukkareita myyntitiimiimme. Hakemuksen voi jättää rekrysivuillamme, josta voit myös seurata muita avoimia paikkoja Wannadolla.

Wannadon #Superassarit

SuperAssarit ovat Wannadon aikaan ja paikkaan sitoutumattomia työelämän vapaustaistelijoita ja ongelmien ratkaisijoita. Multityötä tekevä Wannado Oy on Irina Viitalan ja Anna Degerholmin yhdessä vuonna 2011 perustama SuperAssariyhteisö, johon kuuluu yli 40 markkinointiviestintään, tehtävien digitalisointiin, tapahtumatuotantoon ja sihteerityöhön erikoistunutta ketterää tekijää. #SuperAssarit

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7