Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä ja monipuolisia taloushallinnollisia tehtäviä joustavasti etänä juuri sieltä, missä sinä olet – miltä kuulostaa?

Oletko itsenäinen ja huolellinen, hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä motivaatiolla varustettu kokenut tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä ja taloushallinnon osaaja? Onko sinulla kokemusta erilaisten sähköisten taloushallinnon ohjelmien käytöstä sekä mahdollisesti ymmärrystä yrittäjyydestä ja yrityshallinnosta? Saatamme etsiä juuri sinua tiimimme täydentäjäksi!

Wannado etsii kokemuksella ja motivaatiolla varustettua kokoaikaista tai osa-aikaista tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää etätyöhön. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus alkaa sopivan tekijän löytyessä. Tehtävä pitää sisällään kirjanpidon ja tilinpäätösten lisäksi monipuolisesti erilaisia taloushallinnollisia tehtäviä – itsenäisesti ja yhteistyössä.

Odotamme vankkaa kokemusta päivittäisistä taloushallinnon rutiineista, kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ideaalihakijamme on tarkka, oma-aloitteinen ja aurinkoinen tekijä, joka työskentelee mielellään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Arvostamme lisäksi erityisesti yritysten ja yrittäjien tarpeiden ymmärrystä, liike-elämän ja yrityshallinnon tuntemusta sekä Netvisor- ja Procountor-osaamista. Muu sähköisen taloushallinnon järjestelmäosaaminen, relevantti kokemus ja kielitaito katsotaan eduksesi. Kokemus on avainasemassa, mutta motivaatio ja asenne ratkaisevat!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja joustavan etätyön monipuolisten taloushallinnollisten tehtävien parissa osana Wannadon energistä ja kansainvälistä toimintaa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden suorittaa kuukausittaisia kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviä sekä itsenäisesti että yhteistyössä – kokemuksesi ja motivaatiosi pääsevät toden teolla oikeuksiinsa!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian hakulomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@wannado.fi, ja kerro meille, mitä sinä odotat tältä tehtävältä!

Työpaikan osoite etätyö
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika sopimuksen mukaan
Työn kesto toistaiseksi voimassa oleva
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa, ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!