Joululahjalla muistaminen ilahduttaa sekä lahjan saajaa että sen antajaa, mutta jokavuotinen lahjakaaos saattaa kiristää hermoja ja latistaa joulufiiliksen. Anna itsellesi lahjaksi rennompi joulunodotus, Wannadon hilpeä Tonttupalvelu!

Wannadon Tontut toimittavat joulutervehdykset ja lahjat turvallisesti perille kaikille, joita haluat jouluna erityisesti muistaa. lloisesti ja koordinoidusti, ilman turhaa härdelliä tai paniikkiratkaisuja.

Voit valita itsellesi sopivimman ratkaisun kolmesta jouluisesta lahjapalvelustamme:

Wannadon Tonttupalvelu

Joulumielen jakaminen ei tätä helpommaksi tule! Wannadon näppärät tontut hankkivat valintasi mukaiset joululahjat ja toimittavat ne haluamillesi lahjansaajille.

Sinun ei tarvitse pilata joulun tunnelmaa lahjastressillä vaan voit säästää aikaasi ja hermojasi!

Näin se toimii:

  • Valitse haluamasi lahja ja ilmoita meille sen vastaanottaja. Rentoudu.
  • Tontut ottavat vastaan tilauksesi, hankkivat lahjan ja toimittavat sen jouluisessa paketissa vastaanottajalle.
  • Saat meiltä ilmoituksen, kun lahja on toimitettu. On aika nauttia lahjan antamisen tuomasta hyvästä fiiliksestä!

Petteri Punakuono Deluxe -palvelu

Petteri Punakuono -palvelu on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat räätälöityä palvelua, ja jonka mielestä joululahjasi saaja ansaitsee jotain vähän erityisempää.

Joululahjojen miettiminen voi joskus tuntua lähes ylivoimaiselta tehtävältä kaiken muun hulinan keskellä. Jätä joululahjojen valitseminen niille, joilta se kätevimmin sujuu – Wannadon Tontuille!

Näin se toimii:

  • Ilmoita meille lahjan vastaanottaja sekä mahdolliset toiveet lahjan sisällöstä / tarpeellisia lisätietoja lahjan saajasta.
  • Petteri Punakuono -palvelun tontut tutkivat lahjatarjontaa ja etsivät juuri lahjansaajalle sopivan lahjan.
  • Ilmoitamme sinulle räätälöidyn lahjaehdotuksemme ja kun olet hyväksynyt sen, toimitamme lahjan jouluisessa paketissa vastaanottajalle.
  • Saat meiltä ilmoituksen, kun lahja on toimitettu. Lopputulos: Sinun hermojasi on säästetty ja lahjansaajaa on ilahdutettu!

Lahjoitus-Tonttupalvelu

Mahtavin juhlatunnelma syntyy auttamisesta, ja nyt hyväntekeväisyys onnistuu helposti myös kaikkein kiireisimmiltä! Mikset tänä vuonna antaisi joululahjan sille taholle, joka sitä eniten tarvitsee?

Oli mielessäsi sitten jo sopiva hyväntekeväisyyskohde tai vasta kaunis ajatus jonkun auttamisesta, Lahjoitus-Tonttupalvelu auttaa sinua viemään joulumielen perille.

Näin se toimii:

  • Ilmoita meille haluamasi hyväntekeväisyyskohde ja se, miten haluat auttaa. Voit myös pyytää Wannadon Tonttuja etsimään sopivan hyväntekeväisyyskohteen puolestasi.
  • Lahjoitus-Tontut koordinoivat sopivan tavan toimittaa tarjoamasi lahjoitus perille.
  • Joulun tärkein lahja on annettu!

Hinnat

Wannadon Tonttupalvelu 32 €/h + alv
Petteri Punakuono Deluxe -palvelu: 35 €/h + alv
Hyväntekeväisyys-Lahjapalvelu 32 €/h + alv

Lisätietoja

Pääkaupunkiseudulla kuljetukset kuuluvat palvelun tuntihintaan! Huomioithan pk-seudun ulkopuolelle tilatessasi, että lähetämme paketit postitse, jolloin ne kulkevat postin aikataulujen mukaan. Mahdolliset postituskulut lisätään lahjan hintaan, jonka veloitamme palvelun tuntihinnan lisäksi.

Kiinnostaako tonttupalvelu?

Lähetä tietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä, jonka jälkeen tonttumme pääsevät matkaan. Voit myös soittaa suoraan tontuille numeroon +358 44 302 1979.