Tulevaisuuden työ

 

Projektien kokoonpanot vaihtuvat lennosta ja asiakkaita palvelee se työntekijä, joka on tehtävään pätevin.
Meillä työntekijä ei jää asiakkaan ja ongelmien kanssa yksin. Työtä tehdään pareittain, ja tiimistä saa avuksi erityisosaamista.
Superassarit tekevät sitä, mihin asiakkaan rahkeet eivät riitä.

Muun muassa näillä sanankäänteillä Keski-Uusimaa kuvaili Assarikauppa Wannadon visionäärin, Irina Viitalan, haastattelua Assarikaupan toiminnasta.

Wannadon tekemisistä ollaan siis selkeästi kiinnostuttu ja osaltaan tästä kertoo myös se, että meidät löytää esimerkkiyrityksenä Aalto-yliopiston kansainvälistymiskoulutuksesta. Koulutuksessa pohditaan Assarikaupan konseptin viemistä ulkomaille ja sen toimivuutta Suomen rajojen ulkopuolella. Myös Työ- ja elinkeinoministeriön barometri näyttää vihreää valoa Assarikaupan kaltaisille, digitaalisesti suuntautuneille, aivan uudenlaista työtä ja palvelua tarjoaville pk- yrityksille, kun puhutaan tulevaisuuden näkymistä vahvasti muuttuvilla työmarkkinoilla.

Olemme siis edelläkävijöitä, me tämänhetkinen 15 hengen työyhteisö, johon odotetaan lisää kasvua ja uusia työntekijöitä, koska myös asiakkaat ovat hoksanneet hiljalleen, että ”hemmetti, tämähän on hyvä järjestely!” Aika monelle Assarikaupan konsepti on vielä täysin uutta, lähes ennenkuulumatonta, ja yrittäessäni itsekin selittää lähipiirille mitä teen, vastaukseksi tulee lähinnä kysymyksiä, että ”ai onks se vuokratyöfirma?” No ei, ei ole. Ei tosiaankaan. Ihan oikea firma, oikeilla työntekijöillä, josta henkilöstö lähtee assistentiksi asiakkaalle tämän haluamaan tehtävään asiakkaan haluamaksi ajaksi. Asiakas kirjaa meille pääkohdat ja tehtävät haluamallaan tavalla, ja me toteutamme sen tiiminä, tehtävään pätevimmän superassarin johdolla. Assari voi tehdä työnsä vapaasti vaikka kotisohvalta hyvien digiyhteyksien päästä, jos asiakas ei välttämättä halua assaria vierelleen – jos haluaa, sekin onnistuu (itsekin juuri Savon suunnalta tätä naputtelen).

Irina Viitalan haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan Keski-Uusimaan verkkolehdestä. Käypä kurkkaamassa ja ota sen jälkeen vielä lähemmin selvää keitä me olemme.

SuperAssarit ovat Wannadon aikaan ja paikkaan sitoutumattomia työelämän vapaustaistelijoita ja ongelmien ratkaisijoita. Multityötä tekevä Wannado Oy on Irina Viitalan ja Anna Degerholmin yhdessä vuonna 2011 perustama SuperAssariyhteisö, johon kuuluu yli 20 markkinointiviestintään, tehtävien digitalisointiin, tapahtumatuotantoon ja sihteerityöhön erikoistunutta ketterää tekijää. #SuperAssarit 

 

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7