Oletko innokas, joustava ja ratkaisukeskeinen asiakkaiden tarpeisiin vastaaja? Kommunikoitko sujuvasti suomeksi sekä myös perustasolla ruotsiksi ja englanniksi? Onko sinulla taustallasi monipuolista asiakaspalvelukokemusta ja palat halusta kehittyä entisestään? Saatamme etsiä juuri sinua!

Etsimme aurinkoisia ja asiansa osaavia asiakaspalvelijoita Wannadon 24/7-aspaan ensisijaisesti yövuoroihin sekä myös muihin vuoroihin etätyöhön Espanjaan. Työ alkaa kesäkuun alussa ja työnkuva pitää sisällään puhelinasiakaspalvelua sekä päivystystä pääosin suomeksi sekä mahdollisesti myös ruotsiksi ja englanniksi. Työajoista ja -vuoroista voidaan sopia joustavasti toiveidesi mukaisesti.

Tarvitset sujuvan suomen ja perustason ruotsin ja englannin kielten osaamisen sekä Espanjan NIE:n + Residencian. Lisäksi arvostamme innokkuutta, joustavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä sekä vahvaa ammattitaitoa asiakaspalvelun saralla. Kaiken keskiössä on oikeanlainen, positiivinen ja eteenpäin pyrkivä asenne!

Tarjoamme mahdollisuuden loistaa, kasvaa ja kehittyä monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa osana aurinkoista ja kansainvälistä tiimiä joustavasti etänä Espanjasta käsin. Wannadolla saat aidosti vapautta ja vastuuta osana kasvuyhtiön tarinaa sekä pääset tarjoamaan asiakkaillesi oikeasti laadukasta palvelua. Tehtävässä on kiinteä palkka, yölisä sekä bonukset vastausprosentista ja reklaamattomuudesta. Olisiko tämä seuraava askeleesi asiakaspalvelu-urallasi?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai sähköpostitse rekry@wannado.fi ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asiakaspalvelukokemuksellasi ja kielitaidollasi!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo lähes 70 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme suuresti tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7