Kaipaatko mahdollisuutta joustavaan etätyöskentelyyn kiinnostavien asiakaspalvelutehtävien parissa? Innostutko mahdollisuudesta tutustua monipuolisesti erilaisiin toimialoihin ja ihmisiin? Entä olisiko kansainvälinen tunnelma kiva lisämauste päiviisi? Jatka lukemista!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo noin 60 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme itsenäistä työskentelyä, tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan. Sopisiko tällainen ympäristö sinulle?

Wannadon 24/7-asiakaspalvelutiimissä on kiinnostava ja kokoaikainen paikka avoinna aurinkoiselle, ratkaisukeskeiselle ja #SuperAssarille ominaisella can do -asenteella varustetulle asiakaspalvelun ammattilaiselle – eli sinulle?

Työhösi kuuluu asiakkaiden saapuviin puheluihin vastaaminen ja vaihtelevien tilanteiden ratkaisu eri toimialojen osalta laidasta laitaan – pääsetkin loistamaan ja kehittymään monipuolisten ja haastavien puhelinasiakaspalvelutehtävien parissa. Voit työskennellä toiveistasi riippuen kotoasi käsin etänä tai halutessasi viihtyisällä toimistollamme.

Työskentelet itsenäisesti ensisijaisesti yövuoroissa (Espanjan aikaa klo 23–07) ja jatkossa muissakin vuoroissa suomeksi ja englanniksi joustavasti etänä Espanjasta käsin, kunhan sinulla on NIE & Residencia.

Wannadolla saat kiinteän kuukausipalkan lisäksi vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa sekä mahdollisuuden kasvaa asiakaspalvelun ammattilaisena osana kansainvälistä ja osaavaa #SuperAssari-tiimiä. Saat itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan täydellä etätyömahdollisuudella ja taustalla olevalla etätiimin tuella.

Millaista Wannadon aspatiimissä työskentely sitten ihan käytännössä on? Tiimiläiset tietää parhaiten:

”Wannado on antanut itselleni mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä vapauden etätyöskentelyyn. Olen oppinut äärimmäisen paljon uutta sekä saanut myös syventää jo olemassa olevia taitojani. Ja mikä parasta: saan joka päivä tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa. Vaikka työskennellään etänä, meillä ollaan silti läsnä.” – Asiakaspalvelun #SuperAssari Jasmin Lindgren

”Työurani Wannadolla on ollut todella mahtava. Olen päässyt oppimaan uutta moninaisista järjestelmistä, asiakkuuksista sekä etätyöskentelystä ja sen tuomasta vapaudesta. Meillä Wannadolla on myös mahdollisuus kehittää itseään: olen astunut urallani askeleen eteenpäin ja tällä hetkellä organisoin ja hallinnoin asiakaspalvelutiimin asioita sekä toimin asiakaspalveluvastaavana. Koulutusta minulla tähän ei ole, vielä – Wannado kannustaa ja tukee uuden oppimista, ja opiskelenkin parhaillaan lähiesihenkilön ammattitutkintoa työni ohessa. Meillä loistaa parviäly ja yhteen hiileen puhaltaminen mahtavien ihmisten kanssa.” – Asiakaspalveluvastaava & #SuperAssari Marika Keronen

Kerro meille oma tarinasi hakulinkin kautta tai sähköpostitse rekry@wannado.fi, niin tutustutaan puolin ja toisin ja tunnustellaan, voitaisiinko me olla toisillemme sopiva match!

Wannado – ihanasti vapautta, joustavuutta, helppoutta ja laatua!

Kysyttävää?

Kaisa Moreau

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7