Hei onko sulla graafista silmää ja WordPress-talenttia? Kiinnostaisko astetta rennompi meininki ja etätyö kansainvälisessä kulttuurissa? Haluisitko olla mukana viemässä meidän toimintaa vieläkin ihanampaan suuntaan?

Olisitko Wannadon railakkaan markkinointitiimin uusin vahvistus – WordPress-taitoinen graafikko? Aloitus on osa-aikaisesti, mutta yhteinen matka voi hyvinkin jatkua kokoaikaiseen suuntaan – sopimuksen mukaan. Työskennellä voit sieltä käsin, missä nyt milloinkin satut olemaan – meillä on tehty töitä etänä jo pitkään. Ja työnkuva ja kaikki muukin on räätälöitävissä.

Tarjottimella olis nyt vaihtelevia digigraffapuolen (ja miksei printtipuolenkin) tehtäviä sekä WordPress-sivujen taiturointia. Sun osaamisen mukaan palettiin vois kuulua vaikka nettisivujen visualisointia ja toteutusta, WordPress-sivujen viilailua, graafista suunnittelua, kuvien muokkausta tai vaikka videoeditointia. Ei haittaa, vaikka olisit teknisempikin tekijä, kunhan sulta löytyy myös visuaalista osaamista. Koodata ei sentään tarvitse, mutta CSS & HTML -perusteet olisi hyvä ymmärtää. Kivan ja monipuolisen työnkuvan lisäks saat paljon osaavia työkavereita ja tiimin konkreettisen avun, joustavan etätyön ja kansainvälistä säpinää!

Nää ois hyvä olla ainakin jollain tasolla hallussa: Adoben perhe, Office-paketti, ymmärrys UI/UX-suunnittelusta, WordPress, Elementor ja/tai muu page builder ja SEO – ja plussapisteitä ropisee myös muista teknisistä vimpaimista ja markkinointitalentista.

Sun ei tarvii olla täydellinen tässä kaikessa, mutta onhan sulla käytännön kokemusta sekä esteettisestä että teknisestä markkinoinnista jo ennestään? Sit jos löytyy vielä ymmärrystä ajanhallinnasta ja suomen ja englannin kielitaitoa, niin päästään jo pitkälle.

Me ollaan hyvä match jos:

  • Olet asiakaslähtöinen ja käytännöllinen
  • Olet nopea omaksumaan uutta ja tartut rohkeesti tilanteisiin
  • Kommunikoit sujuvasti niin tiimin kuin asiakkaan kanssa
  • Siedät vähän painetta ja kinkkisiä tilanteita
  • Tiedät mikä on leikkuuvara, CMYK:in ja RGB:n ero, padding, ACF, Inspector ja ankkuri

Avaa vähän, miks just sä olisit nappivalinta tähän positioon ja visualisoi sun osaaminen käytännössä portfolion ja nettisivurefejen muodossa. Varsinkin nettisivurefeistä olisi kiva olla joku tarina mukana: kuinka paljon olet itse ollut mukana ja millä työkaluilla projektit on toteutettu? Valmiin paketin toimitus käy tästä sivulta hakulomakkeella tai maililla rekry@wannado.fi, ja jos se saa meidät sanattomiksi, niin haastattelussa tavataan!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on yhteensä jo yli 60 Suomessa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vapaus, joustavuus, helppous ja laatu on meidän arvot, ja me korostetaan tiimityön ja parviälyn voimaa ja mahdollisuutta kehittää osaamistaan ja Wannadota eteenpäin – jatkettaisko matkaa yhdessä samaan suuntaan?

Kysyttävää?

Kaisa Moreau

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7