Haemme tehokasta ja ihanaa hallintoassistenttia hoitamaan useammankin toimiston rutiinit ja tekemään työtä huolella. Työkokemusta pitäisi löytyä joitain vuosia, eikä tradenomin paperit taskussa väärin ole.

Kyseessä on aluksi osa-aikainen, mutta mieluusti kasvava pesti, jossa pääset auttamaan useita ihania asiakkaitamme, joilla on suuri tarve kaltaisellesi ammattilaiselle. Työtä tehdään osittain etänä, mutta asiakkaiden niin toivoessa he saavat myös lähipalvelua tai vierihoitoa – miksi sitä kukin haluaa kutsua. Tyypillisesti työkaverisi ovat yrittäjiä tai johtajia, jotka ovat juuri huomanneet, ettei heillä riitä oma aika ja osaaminen enää hallinnoimaan ihan kaikkea Netvisorin ja uusasiakashankinnan väliltä. Tukea saat Wannadon tiimiltä, jossa sinulla on lisää työkavereita, sparrikavereita ja monien alojen ammattilaisia useita kymmeniä.

Asiakkaat löytyvät pääosin pääkaupunkiseudulta, mutta myös Tampereen seudulta sopisi hakea, sillä näissä hommissa on aina tarpeen käydä myös asiakkaidemme toimistoilla aina tarvittaessa.

Tarvittavat osaamiset ja taipumukset:

  • Olet tarkka. Teet työsi ripeästi, mutta osaat automaattisesti myös tarkistaa, että ne on tehty oikein.
  • Osaat englantia. Kielitaitosi ei tarvitse olla täydellinen, mutta elämme kansainvälisessä maailmassa.
  • Opit ja omaksut uusia asioita nopeasti.
  • It-taitosi ovat hyvät, excel ei ole sinulle vieras ja uusien järjestelmien ymmärtäminen on helppoa. Osaat käyttää vähintään yhtä sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa vähintään reskontran tai laskutuksen osalta.
  • Ennen kaikkea asenteesi on oikea, sillä asiakkaidemme ainoana assistenttina työtehtävien kirjo on laaja aina putkimiehen etsimisestä ja hajonneiden työtuolien korvaamisesta monimutkaisten tarjousten koostamiseen ja taloushallinnon selvityksiin, ja ne kaikki kuuluvat assistentin toimenkuvaan.

Plussana pidämme laajempaa taloushallinnon assistentin osaamista, mutta kaikki tuo edellä mainittu tulee ensin ja on tärkeämpää.

Alun osa-aikaisuus tarkoittaa sitä, että tyypillisesti ensin alkaa yksi asiakas ja hetken päästä toinen. Asiakkuudet sitten kasvaa ja laajenee, ja niitä tulee lisää kunnes itse sanot, ettei aika kyllä enää riitä uusiin asiakkuuksiin.

Me mieluusti palkkaamme ihmiset suoraan tiimiin, mutta jos sinulla on toiveena laskutus oman yhtiön kautta, sekin voi mennä läpi.

Kyseessä on jatkuva ilmoitus, sillä tarpeet ja tilanteet elävät jatkuvasti ja saattavat muuttua nopeastikin. Toisin sanoen meillä ei ole välttämättä juuri tällä hetkellä sopivia tehtäviä avoinna, mutta kannattaa silti ehdottomasti laittaa hakemus, sillä uusien mahdollisuuksien avautuessa huomioimme meillä myös jo valmiina olevat hakemukset! 🙂

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7