Hei toimivalla asenteella sekä hallinnollisella kulmalla varustetut innokkaat toimistoassistentit! Meillä on teille hommia!

Wannadolla etsitään useita osa-aikaisia tai kokoaikaisia toimistoassareita pääkaupunkiseudulle läsnä- ja etätyöhön elokuusta 2022 eteenpäin auttamaan asiakkaitamme, sekä pitämään mahdollisesti huolta myös Wannadon omasta Käpylän toimistosta. Valmiin paketin tarjoamisen sijaan olemme innokkaita kuulemaan, mitä juuri sinä toivoisit tulevalta työltäsi: minkälaisesta työnkuvasta, työmäärästä ja työskentelytavoista olet kiinnostunut? Katsotaan, millainen match meistä syntyisi!

Työnkuva pitää sisällään monipuolisesti erilaisia toimisto- ja hallintotehtäviä rutiineista koordinointitehtäviin ja vaihteleviin selvitysprojekteihin sekä kaikkea siltä väliltä. Saatat löytää itsesi rekisterien, järjestelmien ja tunnusten päivittämisen parista, tekemästä tilauksia, järkkäilemästä tapahtumia tai pitämästä huolta työntekijöiden aloitukseen ja lopetukseen liittyvistä asioista tai toimistojen järjestyksestä, siisteydestä ja viihtyvyydestä. Mukaan voi mahtua toiveistasi riippuen myös viestinnän, myynnin ja asiakaspalvelun avustavia tehtäviä. Erilaisia tehtäviä yhdistää se, että teet niitä kaikkia ammattitaidolla.

Wannadon toimistoassistentteina viihtyvät ja loistavat parhaiten joustavat, luotettavat ja avuliaat sekä kivalla palveluasenteella varustetut toimiston valtiaat. Nämä itsenäiset, oma-aloitteiset ja ongelmanratkaisukykyiset tehopakkaukset tulevat hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa. He lähtevät mielellään tarpeen tullen asiakkaiden toimistoille ja hoitavat tehtäviä yhtä sujuvasti ja näppärästi etänä. Wannadon toimiston #SuperAssarit selvittävät, ratkaisevat ja huolehtivat asioista tarkasti ja täsmällisesti yllättävissäkin tilanteissa. Meitä kaikkia yhdistää hyvä ongelmanratkaisukyky ja asiakaslähtöisyys.

Wannadon kansainvälisessä ympäristössä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa, sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Meiltä ja asiakkailtamme kun kaikenlaisia kikottimia ja järjestelmiä löytyy.

Tarjoamme tekijöille monipuolisia hallinnollisia toimistotehtäviä mukavassa, kansainvälisessä tiimissä, joustavat työajat sekä erilaisia yhdistelmiä läsnä- ja etätyön osalta – meillä työ voi rakentua elämän mukaan, eikä aina toisinpäin.

Kerro meille itsestäsi ja toiveistasi hakulinkin kautta tai sähköpostitse: rekry@wannado.fi, niin katsotaan, kohtaako synergiat. Hommia alkaa jo elokuun alussa, joten ei kannata unohtua laiturinnokkaan ihan koko kesäksi, vaan laita hakemus tai bottiviesti vaikka saman tien. Ihanaa kesää ja kuullaan pian!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo noin 60 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme suuresti tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7