Kiinnostaisiko digimarkkinoinnin osaajan etätyöpaikka? Sijainnillasi ei ole meille varsinaista merkitystä, mutta osaamisella ja asenteella on.

Kaipaamme #SuperAssareiden tiimiin sellaista työkaveria, jolla on loistavien markkinointitaitojen lisäksi hulppeat kommunikointitaidot. Olet mielellään jo valmiiksi suvereeni etäviestijä ja tottunut keskittymään kotioloissa työhösi, vaikka tiskikone ilmoittaisi houkuttelevasti odottavansa tyhjennystä.

Meillä on tapana rää-tä-löi-dä tehtävänkuva osaamisen ja mieltymysten mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on joko digimarkkinoinnin holtittoman suuri kokonaisuus täysin hallussa tai olet jonkin osa-alueen / työvälineen erikoishenkilö. Voit olla esimerkiksi loistava kikkailemaan Instagramin ja TikTokin maailmoissa ja löytämään kasvua Twitteristä, mutta et käsitä mitään LinkedInistä – Se on ihan ok, oli kombosi näiden tai vastaavien työvälineiden suhteen sitten millainen tahansa. Teemme työtä tiimissä, jolloin juuri suuret vahvuutesi pääsevät esille ja ei-niin-sinua-innostavat somet tai Adoben työvälineet ovat sitten jonkun toisen ongelma.

Yleiset osattavat asiat:

– Jäätävän hieno suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
– Kyky kommunikoida asiakkaiden kanssa ymmärrettävästi englannin kielellä niin suullisesti kuin näytölle naputeltuna
– Sinulla on ammattimainen/kaupallinen ote vähintään muutamaan eri somekanavaan
– Sisällöntuotanto ei aiheuta tuskaa
– Tuotteistus on muutakin kuin sana amk:n kurssikirjassa
– Iloinen ja auttavainen mieli <3

Digimarkkinointiin liittyvä osaaminen:

– Kaupallinen ajattelu. Sinulla on kokemusta hakkeroida digimarkkinoinnin keinoin tuotteiden ja palveluiden myynnin edistämistä.
– Erityisosaamista vähintään kahdesta somekanavasta
– Omaat SEO-/SEM-osaamista/-kokemusta
– Graafinen silmäsi ei ole puuta ja hanskaat mahdollisesti jopa kuvankäsittelyohjelmia
– Fb:n business-liittymä on tuttu
– Uutiskirjeiden tuotanto olisi hyvä olla hallussa
– Uusien markkinointiteknologioiden omaksuminen on sinulle mieleistä

Toivomme kaikilta hakijoilta soveltuvaa liiketalouden taustakoulutusta ja kokemusta toimimisesta asiakasrajapinnassa digimarkkinoinnin tiimoilla. Työkokemusta olisi hyvä olla vähintään kolmisen vuotta, alalta.

Laitathan hakemukseen mahdollisuuksien mukaan työnäytteitä, esim. graafisesta osaamisesta tai menestyneestä sometilistä.

Sukupuolellasi tai valokuvallasi ei ole meille merkitystä.

Wannadolla saat välittömästi kasan uusia työkavereita, kansainvälistyvän kasvuyhtiön säpinän, mielenkiintoisia ja osaamista haastavia caseja ja tietty palkan. Aurinkorannikon toimistolla tarjoillaan tapahtumia ja brunsseja, kun sinne aikanaan takaisin palataan – palmunhohtoista merimaisemaa unohtamatta. Lämpimästi siis suosittelemme (mutta tämä ei ole olennaista), että sijaintisi olisi nyt tai tulevaisuudessa Costa del Solilla, jotta live-tapaamisten aikaan pääset nauttimaan kanssamme ihanasta toimistomiljööstä kotikonttoripuuhien ohella.

P.S. Ei ole väärin, jos osaat hyvää espanjan kieltä!

Kyseessä on jatkuva ilmoitus, sillä tarpeet ja tilanteet elävät jatkuvasti ja saattavat muuttua nopeastikin. Toisin sanoen meillä ei ole välttämättä juuri tällä hetkellä sopivia tehtäviä avoinna, mutta kannattaa silti ehdottomasti laittaa hakemus, sillä uusien mahdollisuuksien avautuessa huomioimme meillä myös jo valmiina olevat hakemukset! 🙂

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7