Hola! Oletko itsenäinen, monipuolinen ja idearikas (digi)markkinoinnin moniosaaja myynnillisellä ripauksella? Onko sussa generalistin “vikaa”? Uskallat ottaa eri alojen asiakkuuksia vastuullesi, etkä pelkää virtuaalista tiimityötä tai ad hoc -briiffejä. Bueno –  jatka lukemista, sillä meillä on sulle töitä!

Wannadon railakkaassa tiimissä on paikka auki nohevalle markkinoinnin kikkailijalle.

Pääset täysillä hyödyntämään markkinoinnin kokonaiskuvan ymmärrystäsi. Vuorovaikutustaitojasi koetellaan niin asiakkaiden kuin tiimin kanssa (etänä ja joskus läsnäkin). Moderni sisällöntuotannon osaamisesi saa sille kuuluvan kunnian näkyvillä paikoilla esimerkiksi eri somekanavissa. Pääset hyödyntämään eri alustoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse hallita heti tai osata tehdä yksin, sillä tukenasi on kokenut huipputiimi!

Toivomme, että näet monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät mahdollisuutena, et uhkana. Tulet tekemään joitakin tehtäviä virtuaalitiimin kanssa ja joitakin asiakkuuksia hoidat itse aina kartoituksesta tarjoukseen, projektin suunnitteluun ja toteutukseen. Uusien asioiden oppiminen on väistämätöntä.

Mitä haluamme tarjota sulle:

 • Virtuaalitiimin tuen ja turvan (ja sijainnistasi riippuen myös läsnätyötä joustavasti)
 • Joustavan työn, johon kokoaikaistut ja jossa pääset kasvamaan
 • Mahdollisuuden toteuttaa ja vaikuttaa – tulet tärkeäksi osaksi niin meidän kuin asiakkaiden tiimejä
 • Työn, joka sopii reippaalle tekijälle
 • Monipuolisia töitä eri asiakkaille
 • SuperPerheen – emme usko turhaan byrokratiaan ja mikromanageeraamiseen

Tehtävämme on auttaa asiakasta näkymään, kuulumaan ja kasvamaan. Tässä sinua auttaa:

 • Kyky kommunikoida ja kuunnella herkällä korvalla myös etänä
 • Rohkea, joustava ja ratkaisuhenkinen ote
 • Kyky johtaa ja organisoida omaa työtä ja omia projekteja
 • Hyvät tietotekniset taidot ja valmius ottaa haltuun uusia alustoja
 • Taito viestiä asiakkaan yleisölle puhuttelevasti suomeksi ja mielellään myös englanniksi
 • Markkinoinnin kokonaiskuvan ymmärrys ja mahdollisesti spesifimpi osaaminen tietyissä kanavissa (Kerro meille rohkeasti, mitä jo osaat ja mitä haluat vielä oppia lisää!)

Tahtoisitko tulla meidän leiriin? Osaksi värikästä ja osaavaa tiimiä, rakastaa työtäsi niin myötä- ja vastatuulessa. Tulla osaksi Wannadon SuperPerhettä ollen yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta. Haastatellaan sopivia hakijoita jo hakuaikana, eli jos sanot “tahdon”, niin iskehän hakemus pian hakulinkin kautta tai mailiin rekry@wannado.fi ja jutellaan lisää! Vamos!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu ja täyden palvelun virtuaalinen markkinointitalo. #SuperAssari on yritysten pelastaja ja työelämän rohkea vapaustaistelija. Tehtävämme on auttaa asiakastamme kasvamaan ja näkymään. Asioita ei tehdä niin kuin on aina tehty, vaan niin kuin on tehokasta, helppoa, asiakkaalle tuottoisaa ja ihanaa! Kansainväliseen tiimiimme kuuluu yli 50 #SuperAssaria muun muassa Suomessa, Espanjassa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Uskomme tiimityön ja parviälyn voimaan sekä mahdollisuuteen kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan tiimin tuella.

Kyseessä on jatkuva ilmoitus, sillä tarpeet ja tilanteet elävät jatkuvasti ja saattavat muuttua nopeastikin. Toisin sanoen meillä ei ole välttämättä juuri tällä hetkellä sopivia tehtäviä avoinna, mutta kannattaa silti ehdottomasti laittaa hakemus, sillä uusien mahdollisuuksien avautuessa huomioimme meillä myös jo valmiina olevat hakemukset! 🙂

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7