Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Olis varmaan kiva tehdä etätöitä mistä päin maailmaa tahansa, päättää omat työajat ja tehdä sitä itseään eli teknologiaa, jonka ytimessä on markkinointi ja myynti? Tässä siihen mahdollisuus, ja asenne ratkaisee.

Löytyykö tästä listasta sun toinen nimi? WordPress, MailChimp, ActiveCampaign, InDesign, HubSpot, Illustrator, Pipedrive tai C-panel. Jos ei sitä toista nimee löytynyt, niin näistä joku tai osa on kuitenkin sun parhaiden kavereiden top 20 -listalla.

Ykkössuosikkina tietenkin heiluu ylipäätään nettisivujen tuunailu, digipolkujen porttiteoriat, sähköpostimarkkinointi, SEO & kaikenlaisen puolihämärän analytiikan tuijottelu ja niiden tuloksiin reagointi kulloinkin tarvittavalla tavalla.

Meillä on siis haku päällä! Ihan hyytävän loistavaan ongelmanratkaisutiimiin etsitään taitavaa, kivaa, terävä-älyistä ja huippunopeasti uudet asiat oppivaa ja omaksuvaa markkinointiteknologioiden osaajaa. Sijainnilla ei väliä, ja töitä on.

Tarjotaan sulle kilpailukykyisen palkan, uusien taitojen, ratkottavien ongelmien ja päheiden asiakkuuksien lisäksi parhailla SaaS-maailmoilla höystetty etätyökulttuurijengi, jota innokkaasti voit käydä täältä ihasteleen: wannado.fi/superassarit!

Meillä pärjää, kun on ihan oikeastioikeasti valmis kohtaamaan uusia, vielä tutkimattomia keinoja tehdä asiat paremmin, nopeammin, tehokkaammin, epäonnistuen, yrittäen uudelleen, epäonnistuen jälleen ja tehden sitten niin huikean hyvää jälkeä, että haukotaan vieressä henkee kuin kalat kuivalla maalla. Lisäksi osaat kommunikoida. Puhua. Viestiä. Kertoa. Vääntää rautalangasta. Jutella. Asioida. Mitä näitä nyt on. Kuljettaa sanomaa kollegalta toiselle. Pelata yhteiseen maaliin.

Meillä ei möhlimistä pelätä, koska ollaan uuden työn airuetta. Virheet kuuluu peliin, mutta yksin ei niitä ongelmia kohdata ja kokeiluita tehdä. Suositaan vahvasti parviälyä ja kaikkia elämää helpottavia ja kivoja digitaalisia kikkareita. Meillä ei olla koskaan yksin pimeessä. Joukkue pitää huolta omistaan. Ollaan just niin vahvoja, kun se pienin ja sievin lenkki. Kaikki kehitytään ja voimistutaan yhdessä. Mennään rohkeasti sieltä, mistä on paras mennä. Vaikka se polku olisi vielä tutkimaton.

Älä siis jännitä. Jos koet puhdasta ja intohimoista vetoa teknologiahifistelyyn, olet lämminsydäminen tiimipeluri ja valmis löytöretkeileen huikean tiimin kanssa ratkoen ultimatemielenkiintoisten asiakkaiden markkinointi- ja teknologia-asioita, niin iske hyvätempoinen CV ja tarina sun taidoista ja elämästä ja haaveista tänne: wannado.fi/tyohakemus!

Työ voi olla toiveista riippuen osa-aikainen tai jos haluut, niin saletisti hyvin nopeasti kokoaikaistuva, kun hanskaat hommat hyvin ja saat asiakkaat ikionnellisiksi.

Meiltä rekrytiimi on suhun yhteyksissä. Siit sitten katsellaan etiäppäin. <3

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7