Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Oletko joustava, iloinen ja auttamishaluinen luonne? Herättävätkö monipuoliset ja vaihtelevat hallinnolliset toimistotehtävät kiinnostuksesi? Puhuthan sujuvasti niin suomea, englantia kuin tekniikkaakin? Loistavaa!

Wannado hakee osa-aikaista hallinnollista toimistoassistenttia Espoon Leppävaaraan! Työ alkaa tammikuun puolivälissä, ja työaika on arkisin klo 9–14.

Tehtävä sisältää kirjanpitoon, laskutukseen ja palkkoihin liittyviä tehtäviä, kokousten, tapaamisten ja tapahtumien organisointia, asiakaspalvelua, tilausten tekemistä, postin käsittelyä, toimiston viihtyvyydestä huolehtimista sekä arkistointia. Kiinnostuksen mukaan tehtävä voi sisältää myös HR-, rekrytointi- ja kehitystehtäviä, sekä tapahtumiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Miltä kuulostaa?

Tarvitset jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista hallinnollisista toimistotehtävistä sekä tehtävään sopivan koulutuksen. Odotamme sinulta ennen kaikkea joustavuutta, positiivisuutta, omaa luokkaansa olevia organisointitaitoja, hyvää englannin ja suomen kielen taitoa sekä IT-natiiviutta. Vaikka osaaminen onkin avainasemassa, niin luonne ratkaisee! Myönteinen asenne, palava motivaatio ja asiakaspalveluhenkisyys takaavat tässä tehtävässä menestymisen!

Tarjoamme todella mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa, kehittyvässä, dynaamisessa ja vaihtelevia tilanteita sisältävässä työympäristössä. Tässä tehtävässä ei taatusti tule tylsää!

Laita motivaatiotasi ja joustavaa asennettasi välittävä hakemuksesi mahdollisimman pian hakulomakkeemme kautta

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7