Motivoidutko haastavista buukkaus- ja myyntitehtävistä sekä tavoitteiden ylittämisestä? Sopiiko sulle itsenäinen ja vastuullinen rooli ihmisten ympäröimänä? Saahan kansainvälisyys silmäsi loistamaan? Hei hienoa – jatka lukemista!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo noin 60 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme itsenäistä työskentelyä, tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan. Sopisko tällainen ympäristö sulle?

Wannadon Espanjan Sales-tiimistä puuttuu osa-aikaisen tai kokoaikaisen #SuperBuukkarin palanen. Meillä on etsinnässä sellainen vakuuttava, myyntihenkinen ja asiakasvastuullinen B2B-buukkari pilkkeellä silmäkulmassa – löytyykö tällainen peilistä?

Tässä tehtävässä pääset tekemään puhelimitse ajanvarauksia ja myyntiä sekä klousaamaan kauppaa suomen kielellä itsenäisesti ja tehokkaasti – varsinainen nappivalinta sunlaiselle viimeisen päälle myyntihenkiselle buukkarille!

Aikaisempi myynti- ja buukkauskokemus antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Puuttuvaa motivaatiota, oikeanlaista asennetta ja aitoa innostusta ei korvaa mikään, ja löytyyhän sulta myös vahvaa ymmärrystä B2B-liiketoiminnasta?

Tarjottimella on kiinnostava, itsenäinen ja haastava työnkuva asiakastapaamisten järjestämisen ja myyntitehtävien parissa, kiinteä pohjapalkka provikkamahdollisuudella, projektivastuuta sekä mahdollisuus edetä uralla kansainvälisen tiimin ympäröimänä. Kaikki tämä luotettavalla työnantajalla ja moderneilla työvälineillä ja teknologioilla varustettuna – toiveistasi riippuen etänä, läsnä tai sopivalla kombolla näitä molempia säännöllisesti arkiaamuisin.

Miltä Wannadon Sales-tiimissä työskentely sitten ihan käytännössä näyttää? No tiimihän sen parhaiten tietää:

“Kesti aikansa tottua siihen, että saan suunnitella itse työpäiväni ja päättää miten, milloin ja mistä käsin teen työtä. Sillä on suuri vaikutus siihen, että ihan jokainen aamuni alkaa iloisin mielin ja työnteko on hauskaa. Kirsikkana kakun päällä ovat esihenkilöni, jotka ovat rentoja ja ihania, mikä takaa sen, että työilmapiiri on leppoisa ja tiimihenki mahtava.” – Myynnin ja buukkauksen #SuperAssari Hulda Mae Karanka

Kerro meille sun tarina: sirpa.rintala@wannado.fi, niin jutellaan ja katsotaan puolin ja toisin, tehdäänkö kaupat!

Wannado – ihanasti vapautta, joustavuutta, helppoutta ja laatua!

Kysyttävää?

Kaisa Moreau

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7