¡Hola! Oletko energinen ja motivoitunut, aikaisemmalla buukkaus- ja myyntikokemuksella varustettu espanjalaistunut buukkari? Puhutko sujuvasti suomea ja mahdollisesti myös muitakin kieliä? Olet tavoitteellinen ja etsit paikkaa työskennellä ja onnistua positiivisen ilmapiirin värittämässä työyhteisössä toinen toistaan kiinnostavampien, myyntiä ja ajanvarausta sisältävien buukkaustehtävien parissa?

Wannado kiikaroi innokkaasti ympäriinsä tavoitteenaan napata tiimiinsä aurinkoistakin aurinkoisempia osa-aikaisia #SuperBuukkareita Espanjaan! Haussa on taitava asiakasvastuullinen vakuuttelija ja B2B-painotteinen buukkari samassa paketissa, oletko se sinä?

Olet ideaalihakijamme, mikäli olet aidosti innostunut, helposti lähestyttävä sekä myynnillisellä otteella ja reipashenkisyydellä varustettu B2B-myyjä, joka ottaa mielellään vastuuta asiakkuuksista. On erityisen tärkeää, että osaat esittää asiasi selkeästi ja vakuuttavasti puhelimessa sekä puhua hyvin B2B-maailmaa sujuvasti suomen kielellä. Muu kielitaito on plussaa, muttei välttämätöntä. Tässä tehtävässä pääset tekemään puhelimitse ajanvarauksia ja myyntiä sekä klousaamaan kauppaa – varsinainen nappivalinta viimeisen päälle myyntihenkiselle buukkarille! Lisäksi kokemus asiakaspalvelun maailmasta on eduksesi, sillä tässä tehtävässä pääsisit tarvittaessa loistamaan monipuolisesti sekä buukkaus- että asiakaspalvelutehtävien parissa.

Pakkaa mukaasi reippaan asenteesi ja vankan buukkaus- ja myyntikokemuksesi lisäksi vahva suomen kielen osaamisesi, motivaatiosi sekä verrattomat vuorovaikutustaitosi! Meillä arvostetaan lisäksi nopeita hoksottimia ja herskyvää huumorintajua. Puuttuvaa motivaatiota ei korvaa mikään, mutta oikealla asenteella ja suuren suurella motivaatiolla voidaan kompensoida vähäisempääkin kokemusta. Persoona ratkaisee!

Tarjoamme sinulle motivoivan ja mielenkiintoisen työnkuvan asiakastapaamisten järjestämisen ja myyntitehtävien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen, projektivastuuta ja mahdollisuuden edetä uralla. Saat käyttöösi modernit työvälineet ja teknologiat, sekä mahtavan ja hauskan tiimin tueksesi.

Työyhteisömme on paitsi osaava ja ammattitaitoinen, myös aito, ihmisläheinen ja positiivinen. Meidän Espanjan tiimissä jokainen työntekijä pääsee loistamaan omana itsenään, sillä monipuolisten osaajien parvi menestyy parhaiten, kun jokaisen vahvuuksia korostetaan ja täydennetään muiden vahvuuksien avulla! Kaikki tämä luotettavalla työnantajalla ja osittaisella etätyömahdollisuudella aurinkoisessa Espanjassa – meiltä ei iloa tai energiaa puutu!

Kysy lisätietoja ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sirpa.rintala@wannado.fi. Nappaamme parhaat tekijät riveihimme heti heidän osuttua kiikariimme! Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi Wannadon uutena #SuperBuukkarina?

¡Hasta pronto!

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7