Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
¡Hola! Oletko iloinen, energinen ja motivoitunut, aikaisemmalla buukkaus- ja myyntikokemuksella varustettu espanjalaistunut #SuperBuukkari? Puhutko sujuvasti suomea sekä mahdollisesti myös englantia ja ruotsia? Ovatko viimeisimmät teknologiat hanskassa, ja osaat neuvoa niihin liittyvissä asioissa myös muita? Miltä kuulostaisi työskennellä positiivisen ilmapiirin värittämässä työyhteisössä toinen toistaan kiinnostavampien, teknologiaa ja kansainvälisyyttä sisältävien buukkaustehtävien parissa?

Wannado kiikaroi innokkaasti ympäriinsä tavoitteenaan napata tiimiinsä useita aurinkoistakin aurinkoisempia kokoaikaisia #SuperBuukkareita Espanjan Fuengirolan toimistolleen! Haussa on teknisesti valveutunut ja kielitaitoinen buukkari samassa paketissa, oletko se sinä?

Olet ideaalihakijamme, mikäli olet aidosti innostunut, moderneista ratkaisuista ja innovaatioista syttyvä myyntihenkinen buukkari. Hallitset niin erilaiset teknologiat kuin kieletkin sekä opastat luontevasti teknologisten kiemuroiden ja järjestelmien käytön osalta videon välityksellä vaikka toisella puolella maapalloa olevia asiakkaita. Tässä tehtävässä toimit buukkauksen ja asiakaspalvelun rajapinnassa keskustellen teknologisista asioista asiakkaiden kanssa – neuvot sujuvasti niin suomeksi, englanniksi kuin mahdolliseksi ruotsiksikin. Yhdistät sulavasti myynnillisen ja palvelullisen otteen toisiinsa – asiakaspalvelua parhaimmillaan!

Pakkaa mukaasi reippaan asenteesi ja vankan buukkaus- ja myyntikokemuksesi lisäksi vahva teknologinen ja kielellinen osaamisesi, motivaatiosi sekä verrattomat vuorovaikutustaitosi! Meillä arvostetaan lisäksi nopeita hoksottimia ja herskyvää huumorintajua. Puuttuvaa motivaatiota ei korvaa mikään, mutta oikealla asenteella ja suuren suurella motivaatiolla voidaan kompensoida vähäisempääkin kokemusta. Persoona ratkaisee!

Tarjoamme sinulle motivoivan, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työnkuvan teknologian, buukkauksen ja asiakaspalvelun parissa valoisassa toimistossa, kilpailukykyisen palkkauksen, modernit työvälineet ja teknologiat sekä mahtavan ja hauskan tiimin tueksesi ja päiviesi piristykseksi! Työyhteisömme on paitsi osaava ja ammattitaitoinen, myös aito, ihmisläheinen ja positiivinen. Meidän Fugen tiimissä jokainen työntekijä pääsee loistamaan omana itsenään, sillä monipuolisten osaajien parvi menestyy parhaiten, kun jokaisen vahvuuksia korostetaan ja täydennetään muiden vahvuuksien avulla! Pääset halutessasi osallistumaan myös työporukan toimistotuntien ulkopuolisiin aktiviteetteihin. Kaikki tämä aurinkoisessa Espanjan Fuengirolassa – meiltä ei iloa tai energiaa puutu!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä nappaamme parhaat tekijät riveihimme heti heidän osuttua kiikariimme! Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi Wannadon uutena #SuperBuukkarina?

¡Hasta pronto!

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7