#kysy #mevastaamme

Usein kysyttyä

Olemme helppokäyttöisiä, mutta tässä kuitenkin muutama asia sammuttamaan tiedonjanoa ja helpottamaan yhteistyötämme.

  • Soittamalla asiakaspalveluumme +358 9 856 171 80.
  • Laittamalla yhteydenottopyynnön sähköisellä lomakkeella
  • Ottamalla yhteyttä #SuperAssareihimme chatin välityksellä
  • Laittamalla sähköpostia osoitteeseen yhteys@wannado.fi
  • Ottamalla yhteyden vapaavalintaisesti yhtiömme syyllisiin, joiden yhteystiedot löydät täältä.

Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön/projektipäällikön lisäksi virtuaalilinkin, josta voit päivittäin seurata työn edistymisen vaiheita ja kustannuksia. Lähtökohtaisesti tehtävän alkaessa sovitaan deadline, mikäli se vain työn luonteeseen sopii, muussa tapauksessa nimetty vastuuhenkilö pitää sinut ajan tasalla valitsemallasi kommunikointivälineellä/tavalla


Palveluumme kuuluu tekijöiden hallinnointi. Joissakin tapauksissa sinulla voi olla erilaisiin assistentteihin suorat linjat, mikäli näin haluat. Esimerkiksi tehtäviäsi saattaa hoitaa sekä taloushallinnon assistentti että markkinointiteknologisti, jolloin ei ole kyse yhtenäisestä projektista, vaan eri työtehtävistä. Projektitilanteissa tiimin hallinta on meillä.

Otamme toiveesi huomioon ja pyrimme järjestämään sinulle tehtävääsi soveltuvan iltavuorolaisen mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki tekijämme käyvät läpi tiukan GDPR-koulutuksen ja allekirjoittavat salassapitosopimukset. Vaikenemme kuin muuri, vaikka kuinka yritettäisiin kutitella tietoa meistä pihalle. Vaitiolovelvollisuus on toinen nimemme.

Tähän on useita eri mahdollisuuksia. Valitse itsellesi mieluisin! Väärin ei voi mennä! Voit ottaa meihin yhteyttä yleisiä kanavia pitkin tai kaivelemalla nettisivuiltamme aikaisemman yhteyshenkilösi. – Mikäli sinulla on tarjolla täysin uusi tehtävä tai entinen #SuperAssarisi ei enää työskentele luonamme, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Ota yhteys asiakaspalveluumme ja kuvaile tehtäviä muutamalla sanalla, asiakaspalvelumme yhdistää sinut sopivimmalle projektipäällikköön, jonka huomaan voit alussa kaikki tehtäväsi luritella. Siitä sitten hommat lähtevät rullaamaan!

Voimme määritellä tarkat rajat, jonka yli budjetti ei esim. kk-tasolla mene. Voit muokata budjettiasi niin usein kuin haluat/on tarpeellista

Ei haittaa yhtään! Selvitämme ensiksi millaisia asioita sinulla on delegoitavana ja millaisiin tehtäviin tarvitset läsnätekijän. Meidän tehtävämme on järjestää asiasi kuntoon juuri siellä tai sinne, missä apua tarvitaan!

Ja, norska också!

Pyrimme olemaan kommunikoinnin mestareita, mutta telepaattiset kyvyt ovat edelleen suurimmalla osalla henkilökuntaamme trainee-tasolla. Pahoittelemme tästä puutteesta johtuvia ongelmia. Kristallipallo toimii onneksi meillä paremmin ja osaamme ennakoida tulevaa, kun olet vähän antanut siitä vihjeitä.

Se on ihan ok, emme lähetä susikoiria kimppuusi, vaan toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin palvelumme ääreen, kun se on jälleen tarpeellista – jos on. Ystävyytemme säilyköön yli yhteistyön rajojen. <3

Soita tai laita WhatsApp – viestiä yrittäjävaljakollemme: Irina Viitala +358 40 753 1344 tai Anna Degerholmille +358 44 998 6696

#kysylisää

Ota yhteyttä

Jäikö vielä jokin askarruttamaan? Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella kanssamme chatissa tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7