Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus – Anatomia & Kehotietoisuus

Anatomia & Kehotietoisuus -verkkokauppa ja verkkokurssialusta

Wannado suunnitteli ja toteutti Osteopaatti Jutta Aallon Anatomia & Kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas -kirjangraafiseen ilmeeseen perustuvan raikkaan sivuston verkkokaupalla ja verkkokurssialustalla. Toteutamme Jutalle myös asiakaspalvelua sekä markkinointia sosiaalisessa mediassa.

Käyttäjäystävällisen verkkokaupan suunnittelu

Osteopaatti ja joogaopettaja Jutta Aalto on anatomian, kehon ja liikkeen asiantuntija. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa.

Wannado toteutti Jutalle verkkosivuston. Tavoitteena oli verkkokauppa, jolla kursseille osallistuminen on käyttäjille helppoa ja mutkatonta. Myös muita palveluita ja tuotteita, kuten Anatomia & Kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas -kirja saatiin myyntiin omalle sivustolle kurssien yhteyteen. Verkkokauppa on vastannut hyvin Jutan toiveisiin ja visioihin:

”Erityisesti nettisivujen, verkkokaupan ja verkkokurssialustan rakentamisessa toiveisiini on vastattu. Päätin tietoisesti valita rakentaa alusta asti kustomoituna, vaikka tiesin, että se tulee vaatimaan enemmän töitä. Näin olen saanut verkkokurssin toiminnot ja ulkoasun sellaiseksi, mitä toivoin”, Jutta kertoo.

Ilmeeltään raikas toteutus

Wannado suunnitteli sivustolle uuden, raikkaan ilmeen sekä selkeän ja käyttäjäystävällisen rakenteen. Sivusto toteutettiin hakukoneystävällisin ja teknisesti toimivin ratkaisuin, jolloin ylläpito ja hallinnointi on nopeaa ja suoraviivaista. Visuaalista ilmettä jatkettiin muiden materiaalien, kuten Flyereiden toteutuksessa.

”Verkkosivujen visuaalisuus koostettiin kirjani väri- ja kuvamaailmaa hyödyntäen, ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Myös muun visuaalisen markkinoinnin, kuten esimerkiksi esitteiden kohdalla, suunnittelija on kuullut toiveitani, mutta käyttänyt kuitenkin omaa esteettistä ammattitaitoaan lopputuloksen hiomiseen”, Jutta iloitsee.

Markkinointia rakennetaan tiiviissä yhteistyössä

Markkinointi- ja sivustoprojektien lähtökohta Wannadolla on aina suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen yhdessä asiakkaan kanssa. Jutan kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä koko sivustokehityksen ja markkinoinnin ajan.

”Kommunikaatio, projektisuunnittelu ja sovituista työtunneista kiinnipitäminen on toiminut hienosti. Minulle nimettiin henkilökohtaiset assarit eri hommiin (markkinointi, koordinointi ja sivuston tekniset työt), ja yhteydenpito eri tehtävien osalta on ollut sujuvaa. Tiedän, kehen ottaa yhteyttä riippuen tehtävästä. Verkkosivujen ja verkkokurssialustan rakentamisprojektissa koordinointi markkinoinnin ja teknisen assarin kesken on ollut tärkeää ja sujuvaa” , Jutta summaa yhteistyötä.

Fiksusti toteutetun sivuston jatkokehitys lähes rajatonta!

Suuren suosion saavuttaneet Anatomia ja Kehotietoisuus -kurssit haluttiin saada myös laajemmalle yleisölle saataville, joten sivustolle toteutettiin verkkokurssialusta jatkokehitystyönä. Jutan upeat kurssit koostettiin verkkokurssialustaan, joka kustomoitiin juuri Jutan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi, käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi.

Kurssialustan julkaisuun suunnittelimme markkinointikampanjan yhdessä asiakkaan kanssa, ja myös verkkokurssit saavuttivat suuren suosion heti julkaisun jälkeen! Jatkamme tuloksellista yhteistyötä asiakaspalvelun, markkinoinnin, graafisen suunnittelun ja markkinointiteknologian parissa. Go Jutta! <3

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7