Wannado Sales: Ei lehtiä tai pillereitä, vaan strategista tutkimusta ja aitoja kohtaamisia

Puhelinmyyjien työhön liittyy paljon negatiivisia mielikuvia ja ennakkoluuloja. Usein ajatellaan, että puhelinmyyjät ovat välivuottaan viettäviä nuoria, jotka koittavat kerätä reissurahaa myymällä milloin mitäkin tarpeetonta. Heitäkin varmasti riittää, mutta Wannadon Fuengirolan toimistolla tuotetaan yrityspalveluita huolellisella suunnittelulla ja aidosti asiakkaan bisnekseen perehtyen. 

Tavoitteellisia projekteja kokeneiden ammattilaisten kanssa

Työprojektit ovat tarkkaan suunniteltuja markkinatutkimuksia, asiakaskyselyitä tai buukkauskampanjoita, joissa edustamme asiakasyrityksen brändiä ja palvelua. Avainasemassa on asiakkaalle tuotettava hyöty: Wannado Salesin kanssa tehtävä yhteistyö tuottaa konkreettista lisäarvoa ja kertoo sinulle miten viet yritystoimintaasi eteenpäin. 

“Wannado Sales on mahdottoman hieno ryhmä upeita, aikuisia ihmisiä ja meillä tehdään töitä täydellä sydämellä. Tekijöillämme on pitkä työhistoria puhelinpalveluissa ja erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.” Näin kuvailee Wannado Salesin Team Leader Sirpa Rintala tiimiään hymy huulessa.

Sirpa on toiminut puhelinpalvelualalla erityyppisissä myyntitehtävissä yli 20 vuotta ja asunut Costa del Solilla jo viisi vuotta. Wannadolla Sirpalla tulee kohta täyteen kaksi vuotta.

Kansainvälistä osaamista, jota yritysviennissä tarvitaan

Wannado Salesilla tehdään laadukasta bookkamista, haastatteluja, markkinatutkimuksia ja tapaamisten sopimista asiakkaille. Tässä tiimissä palvellaan paitsi suomeksi, myös kansainvälisellä twistillä. Natiivipuhujat meiltä löytyy Suomesta, Norjasta ja Ruotsista. Voit olla varma, että emme kompastu kielimuureihin tai kulttuurieroihin.

Tämä ei kuitenkaan jää ainoastaan näistä kielistä kiinni, vaan etsimme tarvittaessa lisää eri kielisiä työntekijöitä, jotta palvelu voidaan toteuttaa vaikka espanjaksi tai ranskaksi,” Sirpa kertoo.

Enimmäkseen teemme työtä ohjelmistokehitys- ja järjestelmäpalvelujen tuottajien kanssa. Sitä kautta teknisten alojen tuotteet ja palvelut ovat tulleet meille tutuksi. Työskentelemme kuitenkin monipuolisesti eri kokoisten ja eri toimialojen yritysten kanssa. Perehdymme jokaiseen asiakkaaseen ja projektiin yksilöllisesti. 

Mikä tekee kuitenkin Wannadosta ainutlaatuisen? 

Meidän tekeminen ei rajoitu vain myyntiin, vaan voimme hoitaa koko putken aina markkinatutkimuksesta markkinointiin ja myyntiin. Wannadon avulla yrityksenne voi eri tavoin parantaa valmiuksia kansainväliseen kasvuun, testata liiketoimintakonseptin toimivuutta, hankkia palautetta jo tutuilta asiakkailta ja kartoittaa kysyntää uudella markkinalla.

Lue lisää Wannado Salesin palveluista täältä

 

 

#WannadoSales Team Lead
Sirpa Rintala

sirpa.rintala@wannado.fi

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7