Wannado yhteistyöhön Suomen Liikennemediat Oy:n kanssa

wannado bussimainos

Wannadon partneriverkosto kasvaa ulkomainonnan kumppanilla! Suomen Liikennemediat Oy:n kanssa aloitetun yhteistyön myötä Wannadon asiakkailla on mahdollisuus saada samalta luukulta digimarkkinoinnin tueksi liikkuvaa ulkomainospintaa paikallisbusseista, takseista ja pyörätakseista. Myös perinteinen staattinen lyhtypylväsmainonta hoituu Suomen Liikennemediat Oy:n kautta.

“Markkinoinnin pitää olla monikanavaista, jatkuvaa ja huomiota herättävää. Mitä alhaisempi kontaktin kustannus niin sen parempi. Nämä kaikki asiat toteutuu paitsi digimarkkinoinnissa, niin myös ulkomainonnassa. Meidän mainospinnat löytyy liikennevälineistä joita käyttävät ja näkevät miljoonat ihmiset kuukausittain,” kertoo Suomen Liikennemediat Oy:n Timo Moilanen.

Yhteistyön myötä Wannadon asiakkaat hyötyvät laajemmasta markkinoinnin ja mainonnan tuotevalikoimasta. Esimerkiksi bussimainonta sopii monenlaisille yrityksille: alkuun päästään jo satasilla, eikä kokeilu vaadi suuria resursseja. Suomen Liikennemediat Oy:n mainospinnat löytyvät pääasiassa sieltä missä on paljon paikallisliikennettä.

“Meille tämä on mieluisa yhteistyö, koska digimarkkinoinnin asiakkaillemme nimenomaan tulosten mitattavuus on tärkeää. Suomen Liikennemediat Oy pystyy tarjoamaan älyteknologiaa, joka havaitsee oikeasti ne kontaktit ja pystytään raportoimaan todellista dataa myös ulkomainosten tavoittavuudesta,” toteaa Wannadon Irina Viitala.

Suomen Liikennemediat Oy on 2015 perustettu media- ja mainostuotantoyhtiö, jonka päätuote on liikkuvat mainospinnat esimerkiksi paikallisbusseissa. Yhtiö tarjoaa myös yksinoikeudella Suomessa mainospintaa BikeTaxi -pyörätakseihin ja on Euroopan ensimmäinen bussimainostaja, joka ottaa käyttöön älyteknologiaa mainonnan tavoittavuuden mittaamiseksi.

Wannado Oy on 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Wannadon #Superassarit hoitavat kaikkia liiketoiminnan tukitoimia silloin, kun yrittäjä haluaa keskittyä ydintoimintaansa ja omiin asiakkaisiinsa. Markkinoinnin lisäksi Wannado toteuttaa nopeasti ja ihanasti taloushallinnon, myynnin, asiakaspalvelun ja kansainvälistymisen palveluita.

Wannadon #Superassarit

SuperAssarit ovat Wannadon aikaan ja paikkaan sitoutumattomia työelämän vapaustaistelijoita ja ongelmien ratkaisijoita. Multityötä tekevä Wannado Oy on Irina Viitalan ja Anna Degerholmin yhdessä vuonna 2011 perustama SuperAssariyhteisö, johon kuuluu yli 40 markkinointiviestintään, tehtävien digitalisointiin, tapahtumatuotantoon ja sihteerityöhön erikoistunutta ketterää tekijää. #SuperAssarit

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7