Wannadon #Superassarit lähtee Kaliforniaan / Wannado #SuperAssistants go to California

Oletko Los Angelesissa tai San Franciscossa? Hyvä, kohta ollaan mekin, koska 𝐖𝐚𝐧𝐧𝐚𝐝𝐨𝐧 #𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐀𝐬𝐬𝐚𝐫𝐢𝐭 𝐥ä𝐡𝐭𝐞𝐞 𝐊𝐚𝐥𝐢𝐟𝐨𝐫𝐧𝐢𝐚𝐚𝐧 / 𝐖𝐚𝐧𝐧𝐚𝐝𝐨 #𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐀𝐬𝐬𝐢𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐬 𝐠𝐨 𝐭𝐨 𝐂𝐚𝐥𝐢𝐟𝐨𝐫𝐧𝐢𝐚
Assistentti- ja asiantuntijapalvelu Wannado hakee kansainvälistä kasvua USA:n markkinoilta. Delegaatio vierailee Los Angelesissa ja San Franciscossa 14.-24.2.2023 ja matkan tavoitteena on tavata olemassa olevia kontakteja, luoda uusia yhteyksiä sekä edistää yleistä vispilänkauppaa.

USA:n toimintaa varten perustetaan paikallinen yhtiö, jonka tavoitteena on rekrytoida kevään aikana amerikkalaisia tekijöitä ja luoda uusia yhteistyökumppanuuksia. Yhtiön missiona on paitsi auttaa suomalaisia yrityksiä USA:n markkinoille, myös amerikkalaisia yhtiöitä Euroopan markkinoille.

”Kansainvälistyminen on yhä useammalle suomalaisyritykselle kiinnostava ja aidosti järkevä vaihtoehto. Olemme tunnistaneet tämän omassa asiakaskunnassamme ja nyt on sopiva hetki toteuttaa pitkään suunniteltu Amerikan valloitus,” kertoo Wannadon kasvujohtaja Irina Viitala.

USA:n yhtiö aloittaa tarjoamalla markkinoinnin ja kansainvälistymisen palveluita kasvuyrityksille. Pitkän tähtäimen suunnitelmaan kuuluu laajentaa palvelut kattamaan myös muu Wannadon repertuaari eli buukkaus, ulkoistettu asiakaspalvelu, hallinto ja muut assistenttipalvelut.

Mielellään tavattais kaikkia kaupallisesti virittyneitä hyviä kontakteja kun siellä ollaan. Pistäkää viestiä!

SUMMARY IN ENGLISH

Wannado is expanding to USA in 2023. A delegation is travelling to Los Angeles and San Francisco 14.-24.2.2023, with the purpose of networking with old and new contacts and causing all kinds of commercial activity.

There will be a local US company, which will employ a few people and start with offering marketing and internationalization services. The goal is to facilitate Finnish companies breaking into the American markets and help American companies establish themselves in Europe.

Later on the company plans to offer all Wannado services also in the US.

Do contact us if you are in Los Angeles or San Francisco and wish to discuss business. Yeehaa!

#kansainvälistyminen #markkinointi #strategia #businessfinland #teamfinland #vienti #ulkomaankauppa

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7