Verkkosivut, joilla tavoitat asiakkaasi

Rakennamme edullisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat kotisivut. Meille tärkeätä ei ole ainoastaan optimoidut ja näyttävät verkkosivut vaan myös sivuston myynnillinen tehokkuus tai toimivuus omalle kohderyhmälle.

Meillä on alustana aina WordPress, joka on maailman suosituin verkkosivustoalusta. Koodataan nettisivut tyhjästä tai rakennetaan palasista, riippuen siitä mitä juuri sinä tarvitset. Meiltä saat myös avaimet käteen -ratkaisuna sivuston logosta lanseeraukseen.

Teemme verkkosivujen päivitys- tai muokkaustöitä myös muille alustoille kuten Drupal, Wix tai Joomla.

Ota yhteyttä

Wannadon verkkosivut ovat aina

  • Hakukoneoptimoidut
  • Räätälöidyt sinun tarpeisiisi
  • Nopeat ja kevyet
  • Edulliset
  • Otamme aina huomioon koko yrityksen tavoitteet ja tarpeet
  • Ei ainoastaan visuaalisesti miellyttävät vaan myös kaupallisesti toimivat

Wannado WordPress

Ota yhteyttä

Haluatko meiltä tarjouksen? Jätä yhteystiedot ja lisätietoja projektista. Palataan 24h sisään.

Esimerkkejä töistä

Project-TOP

ProjectTOP halusi uudistaa ja modernisoida verkkosivujaan ja päivittää samalla sisältö vastaamaan muuttuneita palveluita, hakukoneoptimoidusti tietenkin. Wannado rakensi sivuston alusta loppuun ja auttoi myös SEOtetun sisällön laatimisessa. Sivustosta tehtiin myös englanninkielinen versio, jonka Wannado käänsi ja laittoi paikoilleen.

KATSO

Digioiva

Digioiva aloitti yhden miehen konsulttitoimistona mutta päätti laajentua suuremmaksi yritykseksi. Tähän käytettiin Wannadon asiantuntemusta laajempaan uudistumisprojektiin brändin rakentamisesta verkkosivujen julkaisuun. Wannado auttaa Digioivaa edelleen päivittäisessä markkinoinnissa sekä verkkosivujen jatkokehityksissä ja ylläpidossa.

KATSO

Kylmäkärki

Kylmäkärjen emoyhtiön brändiuudistus vaati myös kotisivujen uudistamisen, joka hoidettiin annettujen ohjeiden mukaisesti.

KATSO

Mainio.co

Mainio.co nettisivujen pohjalle tehtiin kevyt brändiuudistus, jonka pohjalta luotiin kokonaan uusi raikas sivusto.

KATSO

Nextcon

Nextcon, entinen ICT-factory Oy, kaipasi täydellistä ilmeen ja brändin modernisointia. Wannado auttoi uuden identiteetin löytämisessä ja brändiä tukevien visuaalisten elementtien kehittämisessä, sekä tietysti verkkosivujen uudistuksessa.

KATSO
wannado-nettisivut-referenssit-ohjelmistoyrittajat

Ohjelmisto- ja e-business ry

Silloinen Ohjelmistoyrittäjät ry kaipasi ketterämpää tapaa päivittää kotisivujaan sisäisesti, joten rakennettiin kevyt WordPress ratkaisu raskaamman Drupalin sijaan.

Ohjelmistoyrittäjät ry yhdistyi sittemmin Verkkoteollisuus ry:n kanssa, jonka vuoksi myös visuaalinen ilme päivitettiin.

KATSO

Anatomia & Kehotietoisuus

Osteopaatti Jutta Aalto halusi yhteinäisen ilmeen sivustolle ja verkkokaupalle, jossa myydä kirjaansa Anatomia & Kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas sekä kirjan materiaaleihin perustuvia verkkokursseja. Wannado toimitti kirjan graafiseen ilmeeseen perustuvan raikkaan verkkokaupan, jotta koulutuksia ja materiaaleja voi ostaa helposti yhdestä paikasta. Wannado suunnitteli verkkokaupan ulkoasun ja rakensi sille teknisen pohjan. Wannado auttaa Juttaa satunnaisesti myös asiakaspalvelussa sekä sosiaalisen median markkinoinnissa. Hyvin sujunut yhteistyö jatkuu edelleen.

KATSO