wannado

Meillä kaivataan alati kasvavaan tiimiin WordPress-velhoa. Semmoista, jolla on hyvä visuaalinen silmä, kaupallisuuden tajua ja näppärä oivalluskyky hahmottaa kokonaisuus tehden silti pienetkin asiat huolellisesti ja ammattitaidolla loppuun. Joka ei pelkästään koosta palikoista, vaan myös koodaa, viilaa, tekee valmiista visuista ja palasista kaunista jälkeä.

Tietty kaikenlainen tekninen osaaminen katsotaan eduksesi. Erityisesti se, että osaat tehdä kauniita uutiskirjeitä ja SEO/SEM-taidot ovat jo vahvasti selkärangassa.

Meillä on siis haku päällä!

Ihan hyytävän loistavaan ongelmanratkaisutiimiin etsitään taitavaa, kivaa, terävä-älyistä, huolellista ja huippunopeasti uudet asiat oppivaa ja omaksuvaa nettisivuvelhoa, #SuperAssaria.

Töit on.

Tarjotaan sulle palkan, uusien taitojen, ratkottavien ongelmien ja päheiden asiakkuuksien lisäksi parhailla SaaS-maailmoilla höystetty etätyökulttuurijengi, jota innokkaasti voi käydä täältä ihasteleen: wannado.fi/superassarit

Meillä pärjää, kun on ihan oikeasti valmis kohtaamaan uusia, vielä tutkimattomia keinoja tehdä asiat paremmin, nopeammin, huolellisemmin, tehokkaammin, epäonnistuen, yrittäen uudelleen tehden sitten niin huikean hyvää jälkeä, että haukotaan vieressä henkee kuin kalat kuivalla maalla. Lisäksi osaat kommunikoida. Puhua. Viestiä. Kertoa. Vääntää rautalangasta. Jutella. Asioida. Mitä näitä nyt on. Kuljettaa sanomaa kollegalta toiselle. Pelata yhteiseen maaliin.

Meillä ei uutta ja ennen tekemätöntä pelätä, koska ollaan uuden työn airuetta. Virheet kuuluu peliin, mutta yksin ei niitä ongelmia ja kokeiluita tehdä. Suositaan vahvasti parviälyä ja kaikkia elämää helpottavia ja kivoja digitaalisia kikkareita. Meillä ei olla koskaan yksin pimeessä. Joukkue pitää huolta omistaan. Kaikki kehitytään ja voimistutaan yhdessä. Mennään rohkeasti sieltä, mistä on paras mennä. Vaikka se polku olisi vielä tutkimaton.

Älä siis jännitä! Jos koet puhdasta ja intohimoista vetoa teknologiahifistelyyn, olet lämminsydäminen tiimipeluri ja valmis löytöretkeilemään huikean tiimin kanssa ratkoen ultimatemielenkiintoisten asiakkaiden nettisivujuttuja, niin iske hyvätempoinen CV ja tarina sun taidoista ja elämästä ja haaveista tänne.

Työ on aluksi osa-aikainen, mutta saletisti hyvin nopeasti kokoaikaistuva, kun hanskaat hommat hyvin ja saat asiakkaat ikionnellisiksi.

Työpaikan osoite Helsinki/Etätyö
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-10 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika osa-aikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä