Strategi och affärsutveckling från 142€/tim

Wannado

Kartläggande av dina visioner

Strävar du efter tillväxt och internalisering?

Om ja, skulle du säkert ha nytta av en rådgivare med lång erfarenhet av olika företag, marknadsstrategi och internationell expansion.

Så här fungerar det: du lägger fram dina idéer och vår expert hjälper dig att ta reda på din strategi och ta itu med eventuella tillväxtutmaningar som du kan ställas inför.

På Wannado har vi verksamhet i Europa, Afrika och USA. Vi har inte erövrat Mars ännu, men vem vet vad framtiden har att erbjuda! Vi är alltid på jakt efter exportmöjligheter både för våra egna tjänster och för våra kunders. Att hantera helheten är vårt levebröd.

Ska vi utbyta idéer?

Wannadon perustajat Anna ja Irina

Vi erbjuder workshops!

Vi har haft förmånen att hjälpa hundratals små och medelstora företag genom åren. Ingen bransch är främmande för oss och vi tror att även de galnaste idéerna kan omsättas till verklighet. Faktum är att vi älskar att höra om de vildaste idéerna eftersom de ofta leder till de mest innovativa lösningarna.

Från affärsidé till produkt

Go-to market strategier och internationalisering

Marknadsstrategi och kundupplevelse

Arbetsledning på distans och platsoberoende arbete

Finansieringsmöjligheter och företagssubventioner

Myth busted:
Utmaningen med e-ledarskap

Intresserad av hybridarbete eller e-ledarskap? Undrar du hur man skapar en tillfredsställande arbetsplats på distans? Du har kommit till rätt ställe. Att leda ett internationellt team på flera platser på distans är kärnan i vad vi gör. Distansarbete handlar inte bara om att arbeta hemifrån; det är ett strategiskt val om kan ge ditt företag en konkurrensfördel.

Låt oss prata samman och ta reda på vilken typ av distansarbete som skulle fungera bäst för dig!

TILLVÄXTPARTNER
FÖR SMÅ FÖRETAG

Vi talar
utifrån erfarenhet

På riktigt: vi älskar entreprenörskap. Det är spännande att utöva vår problemlösningsförmåga varje dag, oavsett om det är inom vår egen verksamhet eller i våra kunders satsningar. Wannados verksamhet är så bred och internationell att vårt team har utvecklat en utmärkt känsla för vad som är lönsamt för varje unik verksamhet och i vilket skede. Om du någon gång behöver en åsikt utifrån eller nya idéer för att hantera knepiga affärssituationer, hjälper vi gärna till.

Var det någon som beställde en tillväxtstrategi? Kontakta oss.

Hjälpen du behöver för att växa ditt företag är bara ett par få klick bort.

Vi lagrar kontaktuppgifter i enlighet med GDPR och använder dem för att berätta mer om våra tjänster.  Läs vår Integritetspolicy.

Bloggar om ledarskap och internationalisering

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!