Strategiatyö ja liiketoimintakehitys alkaen 142€/h

Wannado

Kasvupalvelut

Liiketoimintakehitys on osa jokaista asiakaskeissiäme. Onko tavoitteenasi kasvu ja kansainvälistyminen?

Sinulle olisi varmasti hyötyä advisorista, jolla on liiketoimintakehitys intohimona sekä pitkä kokemus erilaisten yritysten eri vaiheista, markkinastrategiasta ja kansainvälisestä laajentumisesta.

Tehdään näin: sinä tuot ideasi, ja meidän asiantuntija käy kanssasi läpi strategian ja kasvun haasteet. 

Wannadolla on toimintaa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa – Afrikkaa ja Yhdysvaltoja unohtamatta. Marsilaisista ei ole vielä kokemusta, mutta ehkä tulevaisuudessa! Selvitämme nimittäin jatkuvasti vientimahdollisuuksia niin omille kuin asiakkaidenkin palveluille. Ison kuvan ja kokonaisuuden hallinta on jokapäiväistä leipää.

Sparraillaanko?

Wannadon perustajat Anna ja Irina

Kysy meiltä workshoppeja

Vuosien varrella olemme saaneet olla mukana auttamassa satoja suomalaisia pk-yrityksiä. Mikään toimiala ei ole vieras ja hulluimmatkin ideat voivat olla täysin toteutuskelpoisia. Ne hulluimmat meitä yleensä kiinnostaakin. 

Liiketoimintaidean tuotteistaminen

Markkinastrategia ja kansainvälistyminen

Markkinointi ja asiakaskokemus

Etätyön johtaminen ja paikkariippumaton työ

Rahoitusmahdollisuudet ja yritystuet

Myth busted: etäjohtamisen haasteet

Kiinnostaako hybridityö tai etäjohtaminen? Mietitkö miten luoda mielekäs työpaikka etänä? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Monipaikkaisen, kansainvälisen etäyhteisön johtaminen on toimintamme ytimessä. Etätyö ei ole vain kotona työskentelyä, vaan se on strateginen valinta joka tuo myös liiketoiminnallista kilpailuetua. 

Jutellaan lisää ja mietitään, millainen etätyöpolitiikka teidän kannattaa rakentaa. 

PK-YRITYKSEN KASVUKUMPPANI

Kokemuksen syvällä rintaäänellä

Sanotaan nyt suoraan: me rakastamme yrittämistä. On mahtavaa päästä joka päivä harjoittamaan ongelmanratkaisukykyjään niin omissa kuin asiakkaiden bisneksissä. Wannadon toiminta on niin laaja-alaista ja kansainvälistä, että tiimille on kehittynyt erittäin hyvä senssi siihen mikä on kannattavaa kenellekin ja missä vaiheessa. Jos haluat ulkopuolisen mielipiteen tai ideoita kinkkisiin liiketoimintatilanteisiin, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Apu yrityksesi kasvuun on vain muutaman klikkauksen päässä.

Lue blogista johtamisesta ja kansainvälisyydestä

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!