Juoksuassari

32

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Henkilökohtainen assistentti
 • Juoksevat asiat

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

SuperAspa

32

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Puhelut
 • Sähköpostit
 • Chat
 • Tilaukset, reklamaatiot
 • Asiakaspalvelu

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Promoassari

32

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Messupromoottori
 • Konsulentti

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Konttoripirkko

36

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Aulaemäntä
 • Toimistoassistentti

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Markkinointiviestintä

42

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Sisällöntuotanto
 • Graafinen suunnittelu
 • Kampanjat
 • Viestintä
 • Litterointi

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Taloushallinto

42

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Aineistojen kokoaminen (palkat, laskut ym)
 • Reskontra ja avustavat kirjanpitotehtävät

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Tekninen säätö

45

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Markkinoinnin automatisointi
 • Kotisivujen suunnittelu ja toteutus
 • SEO, SEM
 • Analytiikka
 • Uutiskirjeet

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Kirjanpitopalvelu

45

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Kaikki yrityksesi kirjanpitotehtävät
 • Taloushallinnon suunnittelu
 • Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Strategiat

52

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Viestintä- ja markkinointistrategiat
 • Konsultointi

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

#SUPERASPA

Tilaa #SuperAspa!

WANNADON SuperAspa vastaa puheluihin, kuittaa sähköpostit ja auttaa asiakkaitasi reaaliaikaisesti nettisivujesi chatissa. Olipa ongelma helppo tai kinkkinen, Wannadon SuperAssarit hoitavat tilanteen kotiin ja toimivat yrityksesi ripeinä apulaisina, joustavasti. Wannadon SuperAspan valttina toimii palveleva ja myyntihenkinen asenne yhdistettynä moderniin ja viritettyyn viestintäteknologiaan.

Hoidamme niin puhelin-, sähköposti kuin chat-asiakaspalvelusi! Asiakaspalvelu alkaen 32€/h + alv. Asiakaspalvelun päivystyspalvelut alkaen 4,95€/h + alv.

Blogit, somet, nettisivujen leiskat, sisällöntuotanto, uutiskirjeet, graffat, logot, graafiset ohjeistukset, länderit, kampanjat, arvonnat, printit, tiedotteet ja mitähän vielä? Ihan kaikki kuitenkin, mitä sun lafkan tarvii äkkiseltään markkinoida ja viestiä.

Meillä tykätään kaupallisuudesta ja aina ekana mietitään, mitä teidän pitää myydä ja kenelle. Siitä se sitten lähtee. Mieluiten tehdään arvokkaita ja tuottoisia töitä, eikä vain nättejä mainoksia. Myyväkin kun voi olla nätti ja ihana.

Ollaan täyden palvelun mainos- ja markkinointitoimisto ilman hyytävää hintaa. Meidän mielestä hyvän viestinnän pitää olla kaikkien ulottuvilla, varsinkin nyt kun ajatkin ovat muuttuneet. Ei mitään ydinfysiikkaa vaan enemmänkin tuottamista.

Talosta löytyy kauhee kasa loistavia markkinointiviestijöitä. Tästä on tullut nimittäin meidän hittituote.

TALOUSASSARI

Hallitaan taloutta. Mieluiten digitaalisesti, mutta ruutuvihkokin käy, jos se on sun juttu.

Debet ja Kredit menee paikoilleen tarkkojen talousassareiden avustuksella – me hoidetaan suvereenisti niin palkka-aineistojen kokoamiset, maksatukset kuin se himmee laskuvuorikin siit äkkii piiloon.

Taloushallinnon #SuperAssarimme ovat erityisesti yrittäjän henkisen balanssin ylläpitäjiä. Olemme nimittäin erikoistuneet ratkomaan monimuotoisia KELA- ja verohallinto-ongelmia, sekä pelaamaan tilitoimistojen kanssa sun kuukauden raportoinnit miellyttävästi läjään. Tämä osataan, koska tiedetään, millaista se yrittäminen välillä voi olla.

Niin joo! Mikäli juna tuntui menneen jo lujaa ohi, niin me autetaan digitalisoimaan sun taloushallinto. Tsekkaa myös meidän Kirjanpitopalvelu!

Tilaa Taloushallinnon #SuperAssari!

Osta itsellesi oma kirjanpitäjä, jonka työstä maksat vain siihen kuluneen ajan mukaan. Olemme yrityksesi oma tekijä, joka on sinua varten silloin kun sitä tarvitset, etänä tai läsnä toimistollasi, ihan miten itse haluat.

Sähköistämme taloushallintosi ja optimoimme tekemisen järkeväksi. Noudatamme kuukausi- ja vuosirytmiä, joten tiedät, milloin mikäkin asia on tehty, ja kommunikoimme vielä vähän selkeämmin.

Kysy lisää anna@wannado.fi / 044 998 6696

Meidän triathlon-assareinakin tunnetut Juoksu#SuperAssarit kipaisee sun asioilla kylillä: Käy hakeen kaupasta patterit ja tuoreemman maidon, apteekista Bepanthenin kutinaasi ja pelastaa muutenkin ylimitoitetun päiväsi jonottamalla Elisa-kaupasta ne tietenkin unohtuneet prepaid-liittymät työpaikkaharjoittelijoille, pesettäen samalla sun hirveen nätin Ford Fiestan.

Homma kuin homma, kyllä hoituu!

Me väännetään nettisivut alusta loppuun. WordPress ja Wix, kevyttä kenttäkoodailua kokispullojen seassa kotikellarissa. Sieltä syntyy jälkeä, jonka voi aistia esimerkiksi tällä sivustolla. Lisää referenssejä löytyy täältä.

Lisäksi hoidetaan tietenkin kaikkea vaikeaa ja hankalaa, kuten SEO, SEM ja analytiikat. Pohditaan digipolut valmiiksi ja synkronoidaan tarvittava SaaS-perhe mahdollistamaan digitaalisen markkinointiautomaation.

Taikasanoina tähän; Funnel ja Inbound.

PROMOOTIO

Tässä me ollaan hyviä! Ollaan opittu rakentamaan messuansoja siten, että liidauksesta on tullut taidetta ja tuloksista huikeita. PR.❤

Ja tietty meiltä löytyy ne ihanat ja edustavat bisnesmalliston seminaariedustajat, jotka ohjaavat kallisarvoiset vieraasi hymyillen ja hienotunteisesti ensimmäisestä kulmasta oikealle, jonka jälkeen tulee portaat ja siitä ensimmäinen ovi vasemmalla, niin siellä se wc on.

Tilaa Promootio #SuperAssari!

KONTTORIPIRKKO

Tilaa #Konttoripirkko!

Lähes perinteisen mallin toimistoassistentti aka konttoripirkko pelastaa sun päivän. Konttoripirkko voi työskennellä viekussasi toimistollasi, tai löydät hänet sovitun kanavan kautta tarvittaessa esimerkiksi suoraan puhelimestasi. Meidän konttoristit kulkee sun taskussa kotona ja maailmalla, varaa lentosi, majoituksesi ja hammaslääkärisi. Pirkot ratkaisevat vaikeatkin ongelmasi ja järjestävät esimerkiksi tarvittavan henkilökunnan haluamaasi projektiin tahtomaasi aikaan.

Oma, mutta niin ihanan harmiton vuokrakonttoristisi tekee vain sen työn mitä tarvitset, ja lähtee sitten pois. Ei ylimääräisiä kuluja, ei ahdistusta siitä, ettet ole keksinyt päivään riittävästi töitä. Ehei. Semmoinen on meidän mielestä Old Schoolia.

Pirkkojen lisäksi saatavana on myös Pekkoja, jos ne on enemmän sun juttu.

TIIMIN VUOKRAUS

Tilaa #Assariarmeija!

Ihmiset on vähän semmosia, että yksi osaa lukea ja toinen kirjottaa, ihan kuin siinä ikivanhassa sketsissä meidän lapsuudessa – ai sä et ollu sillon vielä syntynyt?

Kuitenkin! Parvi on usein parempi kuin yksi. Meillä tehdään niinkin, että asiakkaalla on itsellään ainoastaan toimitusjohtaja, ja kaikki muut toiminnot on työnnetty meidän ongelmiksi.

Eli sä voit lähteä sinne Bora Boralle ja jättää yrityksen meille. Me hoidetaan kaikki. Taloushallinto, markkinointi, myynti, kehitys ja siivouspalveluiden kilpailutus.

Delegoi ja nauti.

Toinen juttu tiimissä on sitten se osaamispoolin kartuttaminen. Markkinointiprojekteja tehdään useimmiten kimpassa, koska kun yhdellä on se sisällöntuotanto hallussa, niin ei se ole välttämättä malttanut opetella taivuttamaan sitä WordPressiä SEO-ystävällisesti.

Me valitaan parhaat tekijät avuksesi, kun sun tarvitsee saada jotain aikaiseksi. Sitten kun on valmista, me mennään kiltisti pois. Vuokraa tiimi vaikka vain tunniksi.

STRATEGIAT & JUONIMINEN

Tilaa #Strategia-Assari!

Me uskotaan meidän asiakkaisiin. Siellä tunnetaan omat palvelut ja tuotteet. Tiedetään asiakkaat ja miten niitä kohdellaan, hyvin.

Joskus kuitenkin on semmonen tilanne, että kaikki tämä uusi digidigimaailma hämmentää, ja välillä on sitten vaikea valita niitä ihan parhaita viestintäkanavia ja tapaa, millä mölyttäis, jotta asia menis kohinasta läpi pokalle.

Näistä hommista meille on kertynyt vuosien varrella hyytävästi kokemusta. Meidän asiakkaat edustavat kaikenlaisia eri toimialoja ja bisneksiä. Löytyy mies ja koira-yrityksestä kansainvälisiin konserneihin. Ihan kaikkea. Jos siinä ei opi, mikä on toimivaa strategiaa ja missä taas mennään lujaa metsään, niin ei missään.

Meillä on ilo, kunnia ja ylpeys nähdä useiden toimialojen kasvua ja kukoistusta uuden äärellä.

Eli. Jos sua yhtään hämmentää, niin me konsultoidaan. Tehdään esimerkiksi workshop -tyyppisiä brainstormauksia kimpassa teidän kanssa, ja luodaan suunnitelmia, joita sitten on helppo lähteä toteuttamaan.

Jotkut hullut kutsuvat meidät ihan puhumaan stagelle. Kertomaan uudesta työstä, liiketoimintojen digitalisoinnista ja siitä, miten aikaa hallitaan ja kuinka bisnes lähtee skaalaan.

BOOKKAUS

irina@wannado.fi | +358407531344

Meillä nousee luuri. Puhelut lähtee tulille ja hommataan sulle uusia asiakkaita – tai mitä nyt ikinä tarvitsetkaan. Tapaamisia, tarjouspyyntöjä tai pilotoidaan jotain sun uutta ja päheetä tuotetta asiakasrajapintaan. Kaikki käy, kunhan hinnasta sovitaan. Nämä me nimittäin hinnoitellaan case-kohtaisesti.

Mitä pienempi riski meille, sitä miellyttävämpi lasku sulle.
Osa puheluhommista tehdään puhelukohtaisella hinnoittelulla tavoitettujen henkilöiden mukaan, ja joille ollaan saatu vietyä haluttu viesti perille. Toisinaan, kun sun tuote myy kuin häkä muutenkin, voidaan ottaa sitä kuuluisaa riskiä ja vedetään enemmän provikkapainotteisesti.
Tietty näihin juttuihin kuuluu yhdessä mietityt skriptit, soittolistojen hommaaminen ja mieluiten tehtävään sopivan tuntuisen SaaS-palvelun säestyksellä reaaliaikainen raportointi sun ja meidän välillä. Silloin kaikki menee ihanasti.❤

Spesifii osaamista ollaan hankittu muun muassa puhelimitse tehdyistä mystery shoppingeista, eli ollaan testattu asiakaspalveluiden laatua, tehty kartoituksia ja palautekyselyitä, mutta ihan perinteinen tapaamisten jahtaaminen puhelimella on peruskauraa kans. Siihen liitetään aika usein MailChimpin-uutiskirjettä ja sen suomaa vakoojapalvelua, niin ei tartte kylmille soitella. Oujee.

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %. Toimeksiantaja vastaa mahdollisista materiaalikulukorvauksista.
Laskutamme työt kahden viikon välein, 7 pv. netto.
Huom. #SuperAssarien käyttö saattaa aiheuttaa riippuvuutta!