Tietosuojaseloste

 

1 Yleistä

WANNADO on sitoutunut huolehtimaan hallussaan olevien henkilötietojen luottamuksellisuudesta ja tietosuojasta. Tämä tietosuojaseloste soveltuu henkilötietoihin, joita keräämme verkkosivujen vierailijoista, meihin yhteyttä ottaneista, työnhakijoista ja asiakkaistamme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat: yhteys@wannado.fi

WANNADO voi päivittää tätä tietosuojaselostetta aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. WANNADO pyrkii käyttämään kohtuullisia keinoja ilmoittaakseen sinulle hyvissä ajoin etukäteen mahdollisista muutoksista ja niiden vaikutuksista. Kehotamme sinua tarkastamaan tämän tietosuojaselosteen aina saatuasi tiedon sitä koskevista muutoksista. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 13.11.2023 (rekisterinpitäjän tietoja on
tarkennettu).

2 Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on WANNADO, käsittäen seuraavat yhtiöt:

Wannado Marketing Oy
Taivaskalliontie 4b, 00600 Helsinki

3368983-6


Wannado International Oy
Taivaskalliontie 4b, 00600 Helsinki
3218362–2

Wannado Superassistants S.L.
Avenida de los Boliches 15 Local 4–8, 29640 Fuengirola (Malaga), Spain
B93649119

AI Assistants Finland Oy
Taivaskalliontie 4b, 00600 Helsinki
2418955–7


Tietosuojavastaava:
Anna Degerholm
anna.degerholm@wannado.fi
+358449986696

 

3 Mitä henkilötietojasi kerätään ja miten?

Keräämme tietoja kun käytät wannado.fi tai wannadomarekting.com verkkosivuja, kun käytät palveluitamme tai kun jätät meille tietosi missä tahansa yhteydessä. Näihin henkilötietoihin sisältyvät tiedot koskien verkkosivuston hyödyntämistä ja sen sisältöä, selaimesi lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, verkkosivu) sekä evästeet, jotka lähetetään selaimellesi ja näihin liittyvät tiedot (ks. Evästeet-osio).

  • Nimi

  • Osoite

  • Sähköpostiosoite

  • Puhelinnumero

  • Laskutustiedot

  • Asiakkaan chatbotille tai verkkolomakkeisiin ilmoittamat tiedot

  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

  • Työnhakijan rekrytoinnin yhteydessä ilmoittamat tiedot

  • Yhteistyökumppanien ja jälleenmyyjien ilmoittamat tiedot

4 Henkilötietojesi käsittelyn peruste ja käyttötarkoitukset

WANNADO voi lähettää sinulle myös sähköisiä suoramarkkinointiviestejä, jos olet kirjautunut uutiskirjeen tilaajaksi, tilannut meiltä palveluita tai jättänyt yhteystietosi meille muulla tavalla. Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin. 

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme:

  • käsitellä pyyntöjäsi ja vastata niihin;

  • näyttää verkkosivustomme sisällön sopivalla tavalla laitteessasi;

  • seurata verkkosivustomme käyttöä ja parantaa sivustomme toimintoja sekä käyttökokemusta;

  • seurata markkinointikampanjoidemme tehokkuutta;

  • mainostaa ja tarjota palveluitamme sinulle voimassaolevan lainsäädännön sallimissa rajoissa; 

  • parantaa asiakasviestintäämme ja tunnistaa mahdolliset asiakkaat;

  • kertoa sinulle jälleenmyynti- ja yhteistyömahdollisuuksista Wannadon kanssa.

Lisäksi käsittelemme työnhakijoiden tietoja tehdäksemme asianmukaista hakijaviestintää työnhakutilanteissa.

Emme käsittele henkilötietojasi muihin kuin tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin.

5 Henkilötietojesi säännönmukaiset luovutukset ja siirrot kolmansille osapuolille

WANNADO:n yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietojasi vain tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjä tarkoituksia varten, jotka löydät kohdasta 4. WANNADO varmistaa aina, että sen yhteistyökumppanit eivät käsittele siirrettäviä henkilötietojasi mitään muita tarkoituksia varten.

6 Henkilötietojesi siirrot EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Emme siirrä henkilötietoja Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7 Henkilötietojen säilyttämisen periaatteet

Säilytämme henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisten käsittelytarkoitusten vaatiman ajan.

8 Henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät oikeudet

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin tai muuhun yhteydenpitoon.

Lisäksi sinulla on oikeus, soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, milloin tahansa:

  • saada tieto henkilötietojesi käsittelystä;

  • saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat henkilötietosi;

  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötietosi oikaisua sekä tietojesi täydentämistä;

  • peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kuin henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen;

  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella.

Sinun tulee esittää yllä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntösi WANNADO:lle tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi kirjallisesti ja varmentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu järjestelmiin, joihin on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Tietojärjestelmät ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

10 Evästeet

Eväste on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Selain lähettää tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle, kun vierailet siellä uudestaan. Kaikki nykyaikaiset verkkosivut käyttävät evästeitä tarjotakseen sinulle personoidumman selainkokemuksen.

Kukin eväste on erikseen asetettu kullekin päätelaitteellesi ja evästeitä voi lukea ainoastaan sillä palvelimella, jolla eväste on asetettu. Koska eväste on sidottu selaimeen, eikä lähtökohtaisesti ole jaettavissa eri selainten tai laitteiden välillä (ellei jokin selain, lisäosa tai muu sovellus erikseen mahdollista tätä), evästeiden hallinnoimiseksi tekemät valintasi soveltuvat lähtökohtaisesti vain kyseiseen yksittäiseen selaimeen. Eväste ei voi ajaa ohjelmistoja, eikä sitä voida käyttää virusten tai muun haitallisen koodin toimittamiseen, eikä vahingoittamaan päätelaitettasi tai tiedostojasi. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeen tai vastaavien teknologioiden käytön kautta.

Sivustollamme käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperuste EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta tästä linkistä.

Google Analyticsin lisäksi sivustolla käytetään mainosalustojen seurantapikseleitä (esimerkiksi Meta, LinkedIn, ReadPeak), joita käytetään mainonnan ja markkinoinnin kohdistamiseen oikeille yleisöille kyseisellä mainosalustalla. 

DoubleClick

Käytämme (Googlen) DoubleClick-alustaa mainontaan ulkoisessa verkkomediassa.

DoubleClick automatisoi mainosten ostamisprosessin ja määrittelemien kriteerien mukaisen mainostilan. Ulkoinen mainonta on yksilöllistä ja suunnattu tietyille kävijöille. Lue lisää.

DoubleClick-evästeet tallennetaan kävijän laitteeseen, kun kävijä tulee jollekin sivulle, jolla käytetään DoubleClick-alustaa tai (Googlen) AdWordsin tai YouTuben kaltaista sisältöä, joka asettaa evästeitä DoubleClickin puolesta.

Kävijä ei näe DoubleClick-alustaa millään tavalla. Se toimii taustalla ja eväste asetetaan laitteeseen.

DoubleClickin keräämät tiedot lähetetään Googlelle. Google voi käyttää näitä tietoja kaikessa kävijälle suunnatussa verkkomainonnassa.

11 Yhteydenotot

Kaikki yllä mainittujen oikeuksiesi käyttämistä koskevat pyyntösi, kysymyksesi tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenottosi tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen yhteys@wannado.fi.

 

 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!