Palvelut

Palvelut

Wanna do markkinointiviestintää? tekniikkaa? asiakaspalvelua? graafista suunnittelua? tapahtumatuotantoa? käännöksiä? taloushallintoa? uutiskirjeitä? automaatioita? strategioita? somea? hakukoneoptimointia? litterointia? videoeditointia? blogitekstejä? myyntiä? markkinointisuunnitelmia? toimistotöitä? kirjanpitoa?

Kaikki markkinointiin ja viestintään saman katon alta

Yrityksellesi kansainvälinen ja monikielinen asiakaspalvelu 24/7

Buukkaus ja myynnin tukipalvelut

Hoidamme kaikki assarin työt kätevästi etänä

Joustava ja tehokas assari toimistollesi

Yrityksesi tapahtumien assari

Kokenut ja kansainvälinen mentori tueksesi

Assari yrityksesi taloushallintoon

Kiinnostuitko? Huikkaa meille, niin jutellaan!

Kerro, miten voimme helpottaa taakkaasi – mitä sinulta on jäänyt kiireessä tekemättä ja mikä osa-alue kaipaisi organisaatiossasi lisähuomiota? Otamme mielellämme vastaan uusia haasteita – jos yllä olevasta valikoimasta ei löydy sopivaa palvelua, ota yhteyttä niin me tehdään sulle sellainen!

Usein kysyttyä

Olemme helppokäyttöisiä, mutta tässä kuitenkin muutama asia sammuttamaan tiedonjanoa ja helpottamaan yhteistyötämme.

 • Soittamalla asiakaspalveluumme +358 9 856 171 80
 • Laittamalla yhteydenottopyynnön sähköisellä lomakkeella
 • Ottamalla yhteyttä SuperAssareihimme chatin välityksellä
 • Laittamalla sähköpostia osoitteeseen yhteys@wannado.fi
 • Ottamalla yhteyden vapaavalintaisesti yhtiömme syyllisiin, joiden yhteystiedot löydät täältä
 • Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön lisäksi virtuaalilinkin, josta voit päivittäin seurata työn edistymisen vaiheita ja kustannuksia. Lähtökohtaisesti tehtävän alkaessa sovitaan deadline, mikäli se vain työn luonteeseen sopii, muussa tapauksessa nimetty yhteyshenkilö pitää sinut ajan tasalla valitsemallasi kommunikointivälineellä/tavalla.

  Palveluumme kuuluu tekijöiden hallinnointi. Tehtäviäsi saattaa kuitenkin hoitaa sekä taloushallinnon assistentti, että markkinointiteknologi, jolloin kyse ei ole yhtenäisestä projektista, vaan eri työtehtävistä. Tällöin saat suorat linjat tekijöihin. Projektitilanteissa tiimin hallinta on meillä.

  Otamme toiveesi huomioon ja pyrimme järjestämään sinulle tehtävääsi soveltuvan iltavuorolaisen mahdollisuuksien mukaan.

  Kaikki tekijämme käyvät läpi tiukan GDPR-koulutuksen ja allekirjoittavat salassapitosopimukset. Vaikenemme kuin muuri, vaikka tietoa kuinka yritettäisiin kutitella meistä pihalle. Vaitiolovelvollisuus on toinen nimemme.

  Tähän on useita eri mahdollisuuksia. Valitse itsellesi mieluisin! Väärin ei voi mennä! Voit ottaa meihin yhteyttä yleisiä kanavia pitkin tai kaivelemalla nettisivuiltamme aikaisemman yhteyshenkilösi. – Mikäli sinulla on tarjolla täysin uusi tehtävä tai entinen SuperAssarisi ei enää työskentele luonamme, ota yhteys asiakaspalveluumme.

  Ota yhteys asiakaspalveluumme ja kuvaile tehtäviä muutamalla sanalla, asiakaspalvelumme yhdistää sinut sopivimmalle projektipäällikkölle, jonka huomaan voit alussa kaikki tehtäväsi luritella. Siitä sitten hommat lähtevät rullaamaan!

  Voimme määritellä tarkat rajat, jonka yli budjetti ei esim. kk-tasolla mene. Voit muokata budjettiasi niin usein kuin haluat/on tarpeellista.

  Ei ole! Selvitämme ensiksi millaisia asioita sinulla on delegoitavana ja millaisiin tehtäviin tarvitset läsnätekijän. Meidän tehtävämme on järjestää asiasi kuntoon juuri siellä tai sinne, missä apua tarvitaan!

  Meiltä löytyy kansainvälinen ja monikielinen tiimi, eli kerro vaan millä kielellä palvelua haluat! 

  Pyrimme olemaan kommunikoinnin mestareita, mutta telepaattiset kyvyt ovat edelleen suurimmalla osalla henkilökuntaamme trainee-tasolla. Pahoittelemme tästä puutteesta johtuvia ongelmia. Kristallipallo toimii onneksi meillä paremmin ja osaamme ennakoida tulevaa, kun olet vähän antanut siitä vihjeitä.

  Se on ihan ok, emme lähetä susikoiria kimppuusi, vaan toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin palvelumme ääreen, kun se on jälleen tarpeellista – jos on. Ystävyytemme säilyköön yli yhteistyön rajojen. <3

  Soita tai laita WhatsApp – viestiä yrittäjävaljakollemme: Irina Viitalalle +358 40 753 1344 tai Anna Degerholmille +358 44 998 6696

  Toimistot

  Suomen pääkonttori

  Wannado Oy
  Taivaskalliontie 4 B
  00600 HELSINKI
  yhteys@wannado.fi

  Espanja

  Wannado Superassistants S.L
  CIF: B93649119
  Avenida de los Boliches 15,
  Local 4-8 (entresuelo),
  29640 Fuengirola Spain
  fuengirola@wannado.fi

  Laskutus

  Laskutus

  WANNADO OY
  PL 39594
  00021
  LASKUTUS
  laskutus@wannado.fi

  Verkkolaskutus

  Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
  Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

  Y-tunnus: 2418955-7