Wanna do

Wanna do ?

Tutustu alla palvelutarjontaamme ja selkeään hinnastoomme. Älä kuitenkaan anna tämän listauksen rajoittaa yhteydenottoasi – otamme mielellämme vastaan uusia haasteita ja isosta #SuperAssari-tiimistämme löytyy myös piileviä kykyjä!  

Wannado Asiakaspalvelu

#SuperAspa #monikielinenpalvelu

Superia asiakaspalvelua 32€/h

Wannadon asiakaspalvelu #SuperAspa pitää huolen asiakaspalvelutarpeistasi – vastaa puheluihin, kuittaa sähköpostit ja auttaa asiakkaitasi reaaliaikaisesti nettisivujesi chatissa. Kansainvälinen ja monikielinen asiakaspalvelutiimi hoitaa palvelun toivomillasi kielillä.

Wannadon asiakaspalvelun valttina toimii palveleva ja myyntihenkinen asenne yhdistettynä moderniin ja viritettyyn viestintäteknologiaan!

#etäassari #läsnäassari

Assistentti apunasi 36€/h

Assistenttipalvelut Wannadolla tarjotaan joko etänä tai läsnä, asiakkaan toiveen mukaan. Läsnäassarit tekevät tyypillisiä toimistoassistentin töitä asiakkaan toimitiloissa tai auttavat esimerkiksi tapahtumissa. Virtuaaliassistentit työskentelevät pääsääntöisesti Espanjan toimistolta käsin asiakkaiden apukäsinä ja pelastajina auttaen ihan k-a-i-k-e-s-s-a.

#sisältö #käännökset

Markkinointiviestintä alk. 46€/h

Blogit, somet, haamukirjoitus, sisällöntuotanto, käännökset, uutiskirjeet, graffat, ländärisisällöt, kampanjat, arvonnat, printit, tiedotteet, kuvat, videot ja mitähän vielä? No kaikki, mitä teidän tulee markkinoida ja viestiä! 

Wannadolla markkinointiviestintää tehdään suunnitelmallisesti ja tuloshakuisesti – oikeissa kanavissa, oikeille ihmisille ja järkevissä määrin. Wannadon tuottamissa teksteissä ja visuissa näkyy teidän oma tone of voice ja tyyli, me ollaan siinä mielessä aika kameleontteja! Matskut saa tarpeen mukaan myös monella kielellä. 

#WannadoFinance #kirjanpito

Taloushallinto 52€/h​

Taloushallinnon osaston #WannadoFinancen ammattilaiset tarjoavat taloushallinnon palvelut ketterästi asiakkaan suosimia järjestelmiä ja toimitapoja käyttäen. #WannadoFinance ei ole ulkoinen kirjanpitäjä tai tilitoimisto vaan teidän oma taloushallinnon osasto. Tarvittaessa esimerkiksi raportit voidaan hakea suoraan asiakkaan järjestelmistä, sillä #WannadoFinance-tiimi hoitaa myös avustavia talousassistentin tehtäviä ja huolehtii asiakkaan kokonaisvaltaisesta yrityshallinnosta. 

Kova osaaminen ja kielitaito takaavat, että Wannadolla pystytään ottamaan taloushallinnon kokonaisuudet haltuun ja kommunikoimaan eri toimijoiden kanssa sujuvasti, myös vierailla kielillä. 

#sivustot #SEO #SEM

Markkinointiteknologia 52€/h

Nettisivut alusta loppuun aina konseptoinnista ja visuaalisesta suunnittelusta tekniseen  toteutukseen! Sivustot tehdään hakukoneoptimoidusti, ja Wannadon GoogleAds-osaajat voivat ottaa kopin sivujen Google-mainonnasta. Myös erilaiset verkkokurssialustat, somemainonta ja remarketing ovat tuttua kauraa. 

Uutiskirjeet ja niihin liittyvät automaatiot ovat Wannadon tiimille arkipäivää. Markkinointiteknologiaa väännetään tuloshakuisella asenteella ja tuloksista kommunikoidaan ymmärrettävästi – ei tarvitse puhua nörttiä!

#juoniminen #uusilook

Strategia ja suunnittelu 62€/h

On ilo, kunnia ja ylpeys nähdä useiden toimialojen kasvua ja kukoistusta uuden äärellä! Wannadon asiantuntijoilla on kokemusta eri aloilta sekä eri kokoisten firmojen kanssa toimimisesta. Strateginen suunnittelu on aina markkinointitoimien lähtökohta. 

Markkinointisuunnitelmia, brändäystä, graafisia ilmeitä ja ohjeistuksia, strategista sparria, koulutussettejä ja yleistä juonimista asiakkaiden tukena ja turvana! 

Toteutamme myös markkinatutkimuksia! Oli sitten kyseessä yrityksesi vanhoille asiakkaille tehtävä markkinatutkimus tai kansainvälisille kentille suunnattu tutkimus, voimme toteuttaa markkinatutkimukset sinulle joustavasti ja Business Finlandin vaatimuksia kunnioittaen.

#WannadoSales

Myynti

#WannadoSales on Wannadon myyntiosasto, joka tarjoaa modernia puhelinmyyntiä yritysten tulosten kasvattamiseksi. Myyntipalvelun lisäksi kokonaisuuteen voidaan yhdistää muita yritystoimia tukevia palveluita, kuten asiakaspalvelua tai virtuaaliassaripalvelua.

#WannadoSales-myyntitiimillä on vahva osaaminen B2B- ja B2C-myynnistä eri aloilla. Kansainväliseen tiimiin kuuluu pohjoismaisten kielien ja englannin natiivitason osaajia. Muutkin kielet hallitaan, jos niin toivotaan! Yhteistyö aloitetaan pilotilla, jonka jälkeen kuviot hierotaan kuntoon ja tulokset seuraa!

Kiinnostuitko? Huikkaa meille, niin jutellaan!

Laita viestiä ja kerro, miten voimme helpottaa taakkaasi – mitä sinulta on jäänyt kiireessä tekemättä ja mikä osa-alue kaipaisi organisaatiossasi lisähuomiota. Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

Hinnasto

Asiakaspalvelu

32 €/h

Puhelut, sähköpostit, chat

Assistentti

36 €/h

Toimistoassistetti ja tapahtuma-assistentti läsnä, virtuaali-assistentti etänä

Markkinointiviestintä

alk. 46 €/h

Sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, viestintä, käännökset

Taloushallinto

52 €/h

Aineistojen kokoaminen, reskontra, kirjanpito

Markkinointiteknologia

52 €/h

Verkkosivustot, uutiskirjeet, WordPress, markkinointiautomaatiot, some, SEM, SEO

Strategia ja suunnittelu

62 €/h

Markkinointisuunnittelu, strategiat, konsultointi, graafiset ilmeet, brändäys 

Myynti

Bookkauspalvelut ja myynti

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %. Toimeksiantaja vastaa mahdollisista materiaalikulukorvauksista.
Laskutamme työt kahden viikon välein.
Huom. #SuperAssarien käyttö saattaa aiheuttaa riippuvuutta!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7